Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

davidoff

dadulienka

presne preto, prečo Ty. A odsúhlasil mi to, vlastne mi povedal že mi môže dať aj gulaté aj anatomické, tak som si vybrala anatomické. Povedal, že tie budú dobré, že budú vyzerať prirodzene, že sa nemám báť. Ale že aj gulaté by vyzerali na mne dobre. Takže ja som sa rozhodla pre anatomické. Už len týždeň a bude to.

dadulienka8285

davidoff
mam anatomicke uz navrhnute ale stale este spekulujem ,lebo nechcela som mat umele 2gule a to som hned aj povedala dokimu ze gulate nechcem, ale ked teraz pozeram tak aj gulate vedia urobit tak ze su prirodzene pekne a niektore kocky aj tu ich maju krasne a ty si sa davidoff preco rozhodla pre anatomicke

repka

jajka

ak mas pod prsiami 72, tak podprsenka 75D ti nemoze byt dobra... to ti musi byt velky obvod .. potrebujes 70 a vacsi kosik....

zuza123

jajka a bianka

ja idem v utorok do BB a bojim sa srasne. Je to fakt taka strasna bolest po operacii? Kolko je to take ozaj hrozne? Diiikkkk

carina

ahojte dievcence,
mne sa uz datum 8.okt. blizi a ja mam stale hlavu v smutku, pretoze som nachladena. v utorok cestujem na slovensko a v stredu robim tie predoperacne, uz som chytena skoro dva tyzdne, je to uz lepsie ale hlas mam nejaky divny, je to este pocut ale vobec sa necitim slaba a ani mi velmi netecie z nosa. Myslite, ze z toho nieco bude? Ja som tolko reorganizovala uz pol roka dopredu, ak mi to teraz nevyjde, kto vie kedy sa mi to podari ale nevyzera to slubne. Beru to velmi prisne????

jajka555

bianka1236
jeeej ty mas kocura? ja mam cicinu, vcera som lezala na posteli a ta si chcela lahnut na mna, mi stupla labkou na prsia, som myslela, ze ma porazi :)) pekny vecer

Bianca1236

jajka no mozno mi dali velku. uvidim v pondelok. teraz idem kocurovi vysvetlit preco na mne nemoze lezat :) tak pekny vecer prajem :)

jajka555

bianka1236
ja mam skor pocit, akokeby mi ta podprsenka bola len tak tak dobra. niekedy ma az priam tlaci. pritom mam pod prsiami 72 a mam podprsenku 75D. A cez prisa je taka akurat, miestami si ju musim povolit, teda rozopnut, lebo som v nej narvana

diamond26

manula

Tak dnes utekaam prsia prevetrat na disko..prvy krat bez podprdyy :)) snad ich tam nezabudnem niekde pod stolom :))

Bianca1236

jajka uff snad to nebude aj u mna mesiac :( strasne cudny pocit to je, taky neprijemne rusivy, ked to svrbi okolo bradaviek. inde ani necitim rezy, akoby ani neboli. ale urcite to je lepsie ako prvy tyzden :) a na dalsi uz snad nebudeme hrbane :D ozaj, a teba podprsenka este velmi stahuje? citis v nej ako to odpucha? lebo mne sa zda ze mi nejaku velku dali. ma az tak nefixuje ako som cakala. a to som este vatou vystlana