Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

davidoff

Petra 10

aha, tak to neviem čo je lepšie, o týchto rezoch som ani nerozmýšlala, ale baby tu majú rezy aj pod prsom, aj okolo dvorca. Kukni si fotky v galérke.

Petra 10

Rozprávali sme sa o tom,povedal že on má lepšie skúsenosti s týmto,nevadí mi to,len neviem čo z týchto dvoch rezov je lepšie

davidoff

Petra 10

a prečo chceš tak,nenavrhol Ti doktor rez pazuchou, ja idem 10.10 a dúfam že budem mať rez pazuchou, nebude absolutne nič vidno, čo ma veľmi teší :)

Petra 10

Ahojte baby,tak ja mám operáciu 20.10. a chcem sa opýtať,či bude lepší rez cez bradavku alebo popod prsia?Ak niekto viete poradiť,napíšte prosím,ďakujem.

jajka555

carina
skus sa este poliecit ako sa da a uvidis, co bude na predoperacnom. pises, ze ti uz je celkom fajn, tak snad nebude problem. ja som bola na operacii snosom v januari, co bola dost zima a tak ma chytila nadcha, snazila som sa to dat dokopy a vyslo to, este tyzden pred operaciou som mala mierne teploty, ale pred operaciou to uz na mne nebolo nic vidno, len som trosku citila, ze nie som 100percent ok, ale na operaciu som sla, a vsetko bolo v pohode. na predoperacnom ti beru krv, meraju tlak, robia ekg a lekar ta popocuva, srdce a tak.. popyta sa ta nejake veci, takze sa neboj, bude to v pohode. len sa setri tie dni a doliec sa

jajka555

bianka1236
to je super, ked uz sa takto dobre citis :)) ja som sa zas budila kvoli chrbtici, skusala som si lahnut na bok, ale nebolo mi to prijemne. dnes som uz aj celkom pekne vystreta, snazim sa mat rovny chrbat, lebo inak ma picha medzi lopatkami. ta moja cica je tiez dost pritulna, len ju musim stale odhanat :) ale uz to v celku pochopila

jajka555

zuza123
u mna bol najhorsi prvy den, hned po operacii, ale to mi pichali do zily nieco proti bolesti, tak to pekne polavili. No a dalsie dva dni su tiez este dost bolestive, ale stale sa to len zlepsuje :)) neboj sa. kedy ides na opku?

jajka555

repka
praveze ja mam pocit, ze ma ten spodny pas podprsenky tlaci na rebrach. No nejak to uz s nou dobojujem, ty si mala aku velkost pooperacnej? nepamatam, ci si mi to pisala

Bianca1236

jajka ano mam kocura a ten ma rad masiruje nez sa na mna ulozi, teraz tazko chape preco nemoze pazurmi do prs zabrdat :D ale asi vyzeram s novymi prsami lepsie, lebo je nejaky pritulnejsi od opky :D dnes som sa konecne dobre vyspala, uz ma skoro vobec nic netaha a nestipe. len to prave obcas sklbe v reze.
zuzka najhorsie boli prve tri dni, potom sa to naozaj rapidne zlepsovalo. na tie prve dni si zaopatri lieky proti bolesti, ak ti priamo tam nedaju. ale ono nie je to taka neznesitelna bolest, zas netrhala som si vlasy a neplakala koli tomu. nic neboj, prezili ostatne, prezijes aj ty :) a ked ides k cervenovi predpokladam, tak sa nemas coho bat, baby ho tu vychvaluju do nebies, prsia budu krasne, a to za par dni nepohodlia stoji, no nie? :)