Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Bianca1236

petra10 ak nepotrebujes modelaciu tak naco rez bradavkou. ten sa robi ked baba chce ubrat z dvorcov alebo potrebuje ubrat vygajdanej koze. ale ak netreba tak urcite by som si dala iba rez pod prsiami. ja mam kotvovy rez, a veru okolo tych bradaviek mi to najviac vadi, tahaju ma stichy a ani to nie je pekne ako som nakukala, ale som len 2 tyzdne po tak hadam sa to casom vytrati. urcite by som sa na to nedala keby som nemala gajdaky pred op. kazdopadne nech ti to dobre dopadne, akokolvek sa rozhodnes :)

Petra 10

Macka 74 ja cvičím 3 krát do týždňa a brušáky tak isto skoro každý deň,dúfam že to zvládnem aj ja a že to nebude také strašné ako to niekto popisuje:)potom pošlem aj foto

Macka74

Peta, ja som pred opkou 3 mesiace denne cvicila a robila 30 brusakov okrem ineho a po operacii som nemala problem si sama na posteli sadnut.Vobec nikto mi nemusel pomahat od prveho dna co sa tyka sedu,lahu.Skor som mala problem si prve dni napr. umyt zuby-tie trhane pohyby zo strany na stranu,alebo vytiahnutie pyzamovych nohavic po zachode.:-))A bolest sa da tlmit,cez den Nimesil alebo Flector v sackoch a na noc som si dala aj pol tabletky na spanie a pohoda.Cakala som vacsiu bolest.Tej som sa vlastne bala najviac.

Petra 10

Veď jasné,ja nemám pocit že by som bolesť nejako zle znášala,vydržím viac tak dúfam že to bude o.k.Tak 20.oktobra budem aj ja patriť medzi Vás:)už sa teším.

jajka555

perta10
chapem, ze rozmyslas, co je lepsie. videla som na inych rezy okolo bradavky, ale vidno tam tenku jazvicku, predsa jazvicka je svetlej farby a na tmavsej bradavke to je vidiet a mne by to osobne vadilo. co sa tyka bolesti ta sa da prezit, ja som uz takmer dva tyzdne po operacii a je to uz celkom v pohode. prve dni su najhorsie, ale kazdy znasa tu bolest inak, ja som sa nevedela napr. posadit sama v prvy den a niektore baby to zvladli bez problemov, takze tazko povedat ako to bude u teba

Petra 10

jajka 555 veď nakoniec sme sa aj tak dohodli,ale rozmýšľala som aj nad tou bradavkou.Ďakujem za radu.Aj vy máte trochu strach z tej bolesti?

jajka555

petra10
ahoj, ja mam rez pod prsnikmi, cez bradavku som nechcela, lebo som sa bala, ze to bude vidno, predsa v ryhe pod prsiami sa to strati, nikto sa ti tam nediva