Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

dadka111

Bianca1236 a prsia si mas natierat heparoidom?Aby ti rychlejsie odpuchli?Contraktubex na jazvy uz mam kupeny.Ano aj ja som zvedava ako budeme vyzerat tak o mesiac no ale ako inak len super :-)))))

tifany

Caute baby,tak ja som poslala uz na mail svoje fotecky prs,a to mi pride nejaka odpoved,ze mam vytvorenu galerku?,alebo ako?

Bianca1236

dadka111 ano ono sa to este len hoji ja viem, ale preto nie som doktorka, lebo mi je z pohladu na take veci zle :D tak mi je tazko natierat si rany. uz som velmi zvedava ako budeme vsetky teraz robene vyzerat tak o mesiac :)

dadka111

Bianca1236 ja ani nema siroku hrud to je blba fotka ja sem dam fotku ktoru ma fotil doktor pred zakrokom na nej som uz aj fikskou pokreslena tam lepsie vidiet ako som vypadala a po kontrole dam nove fotky.Uz nech sme vyliecene a neprehanaj urcite to mas pekne to su tie prve pocity ked sa to zahoji budeme spokojne :-)))

Bianca1236

dadka111 no riadne velke ti dal, ale mas aj siroku hrud podla fotky tak urcite vedel co robi :) neboj budu dobre, to este odpuchne. moje su este take zdeformovane, vcera som si prvykrat davala dole podprdu a doslo mi z pohladu na ne zle, az sa mi zatmilo pred ocami. so sprchou radsej pockam kym niekto pride aby som neodpadla v kupelke. ale uz od vcera sa mozem sprchovat dr povedala, teda 2 tyzdne po. tebe len vkladal tak podla mna aj skorej budes moct. daj potom vediet ako ti ta masticka pomohla :)

dadka111

Bianca1236 ano videla som ich vpvy den po operacii niesu bohvie co ale su lepsie ako som ich mala teraz mam priemer 103cm a pod prsia mam 73cm sa mi to zda dost myslela som ze budu mensie ale doktor mi navrhol 515ml a povedal ze ich musi vyplnit tak teraz mam bomby ale dufam tiez ze mi odpuchnu a co skoro si kupim podprsenku a dam ich viac k sebe a na tie bradavky som si dala tie vatove tampony a dnes si pojdem kupit kalciovu masticku.A po kolkatich dnoch si sa konecne mohla osprchovat:-)))

Bianca1236

dadka111 a uz si si ich videla? ci nenakukas pod podprdu radsej? no ja som mala velky pokles, velkost som mala C a obvod bol len 84, ale to som ich mala zrolovane v podprsenke. preto ta drasticka modelacia. bolo mi treba aj zo zlazy ubrat a celkovo posunut bradavku ubrat z dvorca a tak. teraz mam cez 97 ale este dufam ze odpuchnu. potom ked budes po kontrole pridas aj foto? som zvedava ake ich mas po op. ale myslim ze k sebe ich das, ja som len 2 tyzdne po a uz mi krasne maknu a ked zapnem pevnejsie podprdu tak aj k sebe idu.
no a tie bradavky, skus si dat na ne vatove tamponiky, raz to tu baby spominali ze ked ich moc drazdila podprsenka tak to tak riesili.

Macka74

Baby, prosim Vas,vo stvrtok budu 3 t. po opke,ja nemozem vydrzat v tej podprsenke,strasne ma to tlaci a boli od pazuchy az po hrudnu kost,dokonca aj pri bradavke.Dala som si ju na noc ale bola to strasna noc.Co keby som nosila len nejake fakt obtiahnute ramienkove tricko?Teraz mam normalnu podprsenku,nie som schopna to mat na sebe.

dadka111

ahojte baby tie co uz mate po operacii nebolia vas bradavky?Ja som ich mala v pohode az teraz na 8den ma zacali stipat take podrazdene dufam ze sa mi nezapalia