Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Petra 10

davidoff ja som mala ísť pôvodne o týždeň ako ty ale nemohol Dr.tak sme sa dohodli na 20.10.Ide ma operovať Dr.Csaba Toth na Sliači

adka_22

baby tie co ste po a mate rez pazuchou, mali ste pod rezom taku hrcku ako keby uzlinu? a kedy ste mohli zdvihat ruky...ja som zajtra 2 tyzdne po a dnes ked som si ranky macala repikom tak som zistila, ze ich neviem dat hore lebo tam mam malo koze, mam to totalne napnute...

jajka555

dadka111
obe fotky su 5dni po operacii, podprsenku som si dala prvy krat dole asi na treti alebo stvrty den. mne lekar vravel, ze sa mozem sprchovat uz na treti den, ale to som este neskusala, bala som sa

dadka111

jajka555 ahoj prosim ta som si pozrela v galerke tvoje fotky a mas tam pod jednou fotkou napisane ze 5 dni po operacii ty si si doma tu podprsenku odopla 5 dni po?

jajka555

bianka
to by ma nenapadlo :)) snad to pomoze. a je super, ze sa uz mozes aj osprchovat :)) bude z teba novy clovek :)

jajka555

bianka
to rada pocujem, ze je vsetko ok, to je super :)) som velmi zvedava na fotky :)) ten heparoid si mas kvoli comu davat? mas to natierat na cele prsia, ci ako?