Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

dadka111

jajka555 no ja mam dnes po operacii 8 den a bojim sa podprsenku rozopnut povedal mi nedavat dole az ked pridem na kontrolu ze on mi ju da dole a sprchovat mi doktor zakazal tak dufam ze v piatok mi povie ze uz sa mozem konecne osprchovat :-)

dadka111

Bianca1236 a kolko mas obvod teraz cez prsia?Aj ja som si myslela ze mi bude dr.robit modelaciu a navrhol mi ze nemusime to tak ze mi ich vyplni len ich mam tak do stran to sa mi moc nepaci a dufam ze ked sa zahojja tak ich v podprsenke stlacim k sebe

margareta123

Ahojte baby, mozem Vas poprosit o vysvetlenie..? co sa povazuje za zaklad, priblizne aky obvod alebo ako sa to urcuje? mam cca 170 cm, 54 kg a obvod 80 cm a pod prsiami cca 74...povazuje sa to za zaklad, alebo nie...? vdaka za odpoved :)

Macka74

Pre Ciciky-drzim palce,ja som si dala na oddych 3 tyzdne,ale viac menej od cca 12 dna zdviham ruky normalne,bolesti po prvom tyzdni ani velmi nemam,obcas som si dala nejake analgetikum rano po vstavani,cez den uplne bez bolesti.Nie je to ziadna katastrofa,skor ma bolel chrbat,vystrelovalo to na hrudnu kost.Ale to popisuje vela bab.

ciciky

Ahojte :) tak zatial som stale len citala a citala diskusie ale ako sa mi to blizi tak som sa sem aj supla...19.10. idem...prosim vás uprimne mi povvedzte kolko ste boli mimo prevadzky?:) a chcem sa opytat ako sa daju pozriet aj fotky?co sem davate?

Macka74

Adka 22-ja sice nemam rez pod pazuchou,ruky zdvihnem pekne hore,ale aj mna to tam taha,ten sval taha,on musi odpuchnut a pekne sa ulozit,neboj, to bude dobre.Ja som cez 2 t. po.

Petra 10

davidoff aj ja sa veľmi teším,keby to už bolo zajtra a bolesť pre tú krásu nejako vydržíme:)))tak ti držím palce a ozvi sa mi,ty už budeš doma ked ja pôjdem:)moj mail:_seckarova.petra22@gmail.com