Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

dadka111

Jajka555 no ja sa bojim tu podprsenku rozopnut a najradcej by som si ju uz tiez oprala nemam ju sice od krvi ale prepotenu uz a v piatok idem na kontrolu dufam ze mi bude vyberat stichy a povie mi ze sa uz mozem osprchovat:-))a ja som tiez dnes soferovala lebo nemal kto ist pre malu do skolky tak som to niako zvladla a ide to :-)

Petra 10

davidoff som zo Zvolena,držím ti palce a potom sa ozvi!!!Budem čakať:)))Mohli by sme dať aj stretko na káve ak nebudeš z daleka ked budem schopná po opke,mám skoro 3 týždne dovolenky:)))

jankamichal

ahojte zienky...este som si vas nestihla precitat, ja mam naplanovanu operaciu na 19.oktobra v mediklinik v leviciach..mate niektora skusenosti s touto klinikou?buduci tyzden ma cakaju predoperacne vysetrenia.kolko vás vysli operacie?mna vynde 2600eur.dufam,ze mi date rady pred opkou a podelime sa skusenosti..ak sa k tomu vecer dostanem si vsetko precitam :)

jajka555

bianka
no ano, musela som si to dnes odsoferovat, lebo nebolo nikoho kto by ma mohol odviezt ku doktorovi. ale prospelo mi to, bola som donutena robit pohyby, ktore som doteraz nerobila a tak som sa trosku rozhybala, co je super. a inak je vsetko v poriadku, stehy su pekne vonku, ani nebolelo :))

jajka555

dadka111
ahoj, no ja by som asi tolko dni bez rozopnutia nevydrzala :)) ja som si uz na 4ty den prala podprsenku, lebo som ju mala trochu od krvi, z toho co mi vyberali dreny, za ten cas som bola v normalnej. Inak aj ja som mala vcera citlivejsie bradavky, ma svrbeli a trosku palili, ale uz to preslo. no ale zas ja si ich uz aj normalne sprchujem a vcera som si ich aj nakremovala nech nemam velmi suchu pokozku. Dnes mi vyberali stehy, uz som aj soferovala, takze je to zas o nieco lepsie :))

Bianca1236

dadka111 presne tak :D a ano heparoidom sa mazem, ale je mi neprijemne bez podprsenky. a ten contractubex mi strasne smrdi :( ale ved co je to par tyzdnov nepohodlia proti rokom bez starosti s prsami, konecne :D