Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

davidoff

no baby, ja už neriešim nič, stále ma napadalo či mám dobrú veľkosť, či pod sval a že aký rez. Ale už sa tým nezaoberám, som zved:Davá ako to všetko dopadne. V piatok predoperačné a v pondelok samotný zákrok :)))))) yeaaaaaaaaaah :-))

jankamichal

idem do BB, k Mudr. Červeňovi

dadka111

Bianca1236 len sa tetri to je dobre aj ja sa len v cera mi nic ine neostavalo a musela som autom ale zvladla som to tak opatrne uz aj trosku upratujem ale s vysavacom som este nebehala :-)a ake ze mas zvierata?a tie vatove tamponiky na tie bradavky mi pomohli:-)a v piatok rano kontrola tak sa tesim:-)))

dadka111

Tifany ja mam 515ml ale mam ich tak od seba idu mi tak skor do boku do ruk preto chcem vediet kedy ich budem moct v podprsenke stlacit ale citam Silviklh pise ze az po 5 mesiacoch no zbohom .A ty mas aku velkost?

ciciky

janka michal tak mi sa vidime mozno :) ja idem 19.10. Mediklinik levice ja som tam mala zname a boli nadmieru spokojne...tak verim ze vsetko dobre dopadne..a myslim si zr ti dobru velkost isto vybral...lebo pokym si mala malicke tak to budes mat zmenu zarucenu...a keby mas vacsie tak by to nebolo k tvoej postave adekvatne.isli by nakprv prsia a potom ty...bude to ok.ja mam anatomicke 390 ml...ja sa zas bojimze to budu velke ciciky...ale uz nerisem...vysetrenie kolko trva asi?kedy ides?a nevies nahodou ako to je s hotelovou izbou?ja si beriem tam kamosku...tak nech nam to vyjde....

Macka74

Jankamichal-tiez si mohla zvolit iny nick:-)je to dlhe,
kedy mas termin?Ja mam vo stvrtok 3 tyzdne po.Mozno som to prehliadlakde ta budu operovat? Ja som za konzultaciu neplatila nic,ale to objednavanie implantatov je normalny postup,uz si ich zaplatila?Ved to im dovazaju,niekedy su ochotni aj hodinu pred opkou priniest ine,stalo sa to kamoske a stacil jeden telefonat do Ba a za hodinu priniesli implantat.Ale to je extrem,takze mas stale sancu zmenit velkost,to robi skoro kazda.Ved ja som tiez volala kvoli velkosti aj 2 x co som stale nevedela.:-))

Macka74

Jankamichal
Podla mna tazko z nulky pri 260 ml budu trojky.To sa mi nevidi.Ved ja mam t.č. dvojky,samozrejme zavisi od podprsenky, ja som navyse nebola ako doska,nieco som tam mala ale som v hrudi velmi utla, ziadny tuk,ja som proste cela mala.Drzala som aj 250 ml naplne, no tie sa mi zdali relat. male,doktor mi hned navrhoval dat 350, to mi prislo uz zase velke,tak som zvolila tych 300.Ono ked to po opke odpuchne a mierne klesne,tak to bude asi akurat. Teraz sa to zda vacsie,ale ako som pisala,nikto si to zatial zo znamych ani nevsimol.Ved mu zavolaj, Ty si zakaznik a hlavne su to Tvoje peniaze,tak sa skus opytat, ci Ti objedna vacsie.Ono zase 280ml a 300 ved to nie je az taky uzasny rozdiel,no nie?

jankamichal

Macka74

ano???no a to som sa ja este bala,ze budu velke..lebo ked mi dal doktor tie vyplne co som si prirovnavala,tak mi daval dvojky prsia a trojky..a povedal,ze radsej pojdeme do tych trojek a ze ked mi da 260ml tak to budu take stredne C, ze dalo by sa ist aj na 280,ale ze pri mojej postavee by to bolo na hrane..ze toto budem mat exkluzivny plny hrudnik..ja mam teraz prsia minimalne,takze mne bude vidiet kazda zmena,ale ako hovoris ked uz na opku ,tak nech je to vidiet..veru nechcem si povedat,ze za tie peniaze mohli byt aj vacsie..doktor povedal,ze ich musi objednavat,tak myslis,ze by som mu mala skusit zavolat ze ci su to ozaj tie C?naozaj sa mi to nejak nezda,lebo ked citam,tak kazda zena ma minimalne 300ml.co myslis mam im zavolat, ci ako?

jankamichal

belinea40

jeeeeeeej tak som rada,ze mi niekto vie presne povedat ako to bezi tam..tak to mas teda cerstve a ako si spokojna s vysledkom?mas aj bolesti?ja som sa aj zabudla spytat ako mi budu robit rez..mna bude operovat zoltan csendes neviem presne ako sa pise teraz na rychlo..aspon teda u neho som bola na konzultacii, platila som za nu 14eur a vraj este budem nejakych 16 ale neviem presne za co uz si nepamatam..co si si tam teda vsetko brala a ako to je rano ked tam prides?vsak mi popis co a ako to tam bezi..dakujem si zlata