Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Bianca1236

dadka111 to som mala koli rezom, robili mi modelaciu tak aby sa nedrali o podprsenku pekne ma vystlali. bolo to fakt prijemne, taky pocit bezpecia. teraz mi to davali dole, si pripadam taka nechranena :D

Bianca1236

jajka uz mam po kontrole, vsetko sa hoji dobre, uz som poodlepovana, mozem sa sprchovat (jupiii :D ) a masticky mi boli nakazane, heparoid na prsia a contraktubex na jazvy, posielam foto barborke tak potom uvidis. len sa nezlakni, je to take kostrbate este. hlavne tie bradavky, ale to sa casom polepsi. a musim sa priznat, zdaju sa mi obrovske tie prsia :D

dadka111

Bianca1236 ahoj prosim ta ty mas pod stahujucou podprsenkou vatu a to preco?Ma to moc zaujima lebo ja ziadnu vatu nemam len stahujucu podprsenku.A v piatok idem na kontrolu bude mi asi stichy vyberat tiez som zvedava ake to bude

jajka555

bianka
tak potom napis ako bolo. ono tie stichy su zo zaciatku take vseliake, malo by sa to potom pekne upravit. ja idem zajtra ku lekarovi

Bianca1236

jajka, az na druhu tam mam byt :D ale uz som si nakukala pod vatu a tie stichy su take...no co ja viem. skarede na pohlad, ale tak nie som odbornik. uvidime ako sa zahoja. zas cipku ako z uluvu nemozem cakat :D

jajka555

zuza123
strach je normalne pred operaciou,ja som vecer pred a aj rano pred operaciou bola nervozna, ale kedze som sa zaroven aj tesila, tak to bolo uplne v pohode. zvladnes to, drzim palce, potom sa ozvi ako si dopadla :)))

Bianca1236

janica ci gulate alebo anatomy ti musi urcit doktor, jedine ak by sa ti dali dat obidva typy. a v tom pripade su podla mna anatomy zbytocne, lebo tie sa davaju babam co nemaju zaklad. lebo gulate ti sval aj tak stlaci tak ze moze vyzerat ako anatom. na kazdej to moze ale vyjst inak. no a velkost, baby ti tu vsetky poradia ze radsej vacsie, lebo ked si po tak ich mas opuchnute a zvyknes si na tu velkost, a zrazu za par tyzdnov to odpuchne a pride sklamanie, ze preco uz nie su take velke... ale to je tiez individualne. kazdopadne tych 50ml nie je velky rozdiel. a to ti tiez dr poradi ak mu vysvetlis svoju predstavu ake chces. no a do galerky sa dostanes ak posles svoje foto pred iba prsia tvar nemusis na mail baskabahnova@centrum.sk ta ti posle instrukcie. ku komu sa chystas?

janica25

dievcence ktore mate po a davali ste si 350 -400ml mate niektora fotky ze ako to asi vyzera?Totiz neviem sa rozhodnut pre ktore a tiez ci gulate alebo anatomicke?Neviete a nejakej galerke s fotkami?Velmi dakujem za odpoved