Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Macka74

Jankamichal
Ja som nizsia ,pod prsiami mam 68cm ,47kg a ja mam anatomicke 305 a urobilo mi to podprsenku B a to mam este opuchnute.Podla mna by si mohla ist do 300,lebo ak uz operacia,nech su tie prsia akurat,ved nech mas co ukazat.A ja ich nemam nejake velke.Ved si to doteraz nikto nevsimol.

belinea40

jankamichal
Ahoj. Ja som bola 21.9.2011 v Medikliniku u doktora Očenáša. Bola som velmi spokojná so všetkým. Operácia ma vyšla na 3 200 EUR a este 25 EUR predoperačné vysetrenia. V Medikliniku máš v tej cene aj tie lieky od bolesti aj na odpuchnutie prs. Pýtaj sa čo chceš vediet napíšem Ti.

jankamichal

davidoff

ano tesim sa, len ma cakaju este tie predoperacne vysetrenia, tak dufam,ze to bude vsetko ok..no a teraz mas ake prsia?lebo ja mam 155 a cca 43kg a mne doktor povedal,ze take 280 by uz u mna boli na hrane,lebo mam maly sval aj vsetko,heh..tak sme dali tie 260 tiez anatomicke a ty budes mat potom aku velkost?no a kde ta idu operovat?jaj uz ti zavidim,ze to buude za taku kratku dobu tu, tvoj den D a drzim ti palce, nech si s vysledkom spokojna

davidoff

jankamichal

ahoj, tak aj Tebe sa to pekne kráti, verím že sa tešíš, ja tiež odpočítavam, kedy to už bude, ešte 6 dní :)) Ja som tiež štíhla ale vyššia mám 170cm a 50kg a doktor mi ide dať 350ml anatomické, tak sama som zvedavá aké budem mať. Pod prsiami má len 65cm

jankamichal

no zienky vidim,ze pisete, dufam,ze sa budem moct zapojit do vasej debatky, uz ma to caka za dva tyzdne a som plna ocakavani a trosku aj strachu ci to vsetko dopadne ako ma...tak by som rada vyzistila nove info..ja citam,ze vela z vas ma tak vyse 300ml a viac.ja som drobna a chuducka teraz mam tak 75/A ale doktor mi meral obvod 70 a ide mi davat 260ml, ze to budu take stredne C,tak ake mate prsia z tych 300ml?

jankamichal

no zienky vidim,ze pisete, dufam,ze sa budem moct zapojit do vasej debatky, uz ma to caka za dva tyzdne a som plna ocakavani a trosku aj strachu ci to vsetko dopadne ako ma...tak by som rada vyzistila nove info..ja citam,ze vela z vas ma tak vyse 300ml a viac.ja som drobna a chuducka teraz mam tak 75/A ale doktor mi meral obvod 70 a ide mi davat 260ml, ze to budu take stredne C,tak ake mate prsia z tych 300ml?

davidoff

Petra 10

to by bolo super, ale ja som z Martina, to je dosť ďaleko, aj keď auto mám, o to nejde, ale tá diaľka.... ale rada by som Ťa videla :) V piatok idem na predoperačné v pondelok na zákrok, to ani pravda neni, že sa zobudím s novým nosom a s novými prsiami :)) Normálne už hodiny odpočítavam

davidoff

Petra 10

to by bolo super, ale ja som z Martina, to je dosť ďaleko, aj keď auto mám, o to nejde, ale tá diaľka.... ale rada by som Ťa videla :) V piatok idem na predoperačné v pondelok na zákrok, to ani pravda neni, že sa zobudím s novým nosom a s novými prsiami :)) Normálne už hodiny odpočítavam

Bianca1236

dadka, jajka, teda baby, vy ste sa dobre rozbehli :) to len ja sa tak setrim? :D ale tiez skusam. uz som s vysavacom pobehala cely dom, zvierata pomaly zacinam opatrovat...uz by som sa aj na hlavu postavila od nudy. no nic, idem kukat spravy. pekny vecer prajem :)