Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

dadka111

Tifany no mne taku velkost odporucil doktor a to mi chcel dat 600ml ale som nesuhlasila tak sme sa dohodli na 515ml ja som kojila a mala som ich potom padnute a aj svojeho dost ale uz mi odpuchaju a teraz sa mi uz nezdaju velke take akurat

dadka111

Jajka555 dnes mam po opke 9 den a v piatok na kontrolu to bude 11den tak dufam ze mi povie ze sa uz mozem osprchovat

jajka555

dadka111
podla mna ti uz urcite dovolia aj sprchu :) ved to uz budu dva tyzdne, ci kolko si po opke?
bianca
ja som vacsinu casu sama doma, takze som uz po tyzdni vysavala, aj ked asi trikrat dlhsie ale slo to, uz som aj varila, vcera uz aj na nakup som bola, ale len taky maly, nech nedviham tazke. v pondelok uz idem do roboty, tak sa musim rozhybat, nech to tam zvladnem cely den

belinea40

jankamichal
Ahoj, no neviem kto ťa bude operovat, mám dojem že doktor Zoltán ... nerobí plastické operácie...ale neviem. Ja som za konzultáciu nič neplatila, dávala som iba zálohu na operáciu 200 EUR. Ráno som prišla na lačno nesmieš ani piť, pozor lebo dievča čo somnou ležal sa napila a musela potom čakať dlho:) Prezlečieš sa do pyžama hned na izbe, príde doktor pokreslí ťa a pooznačuje, potom príde zázračný doktor:) čo ťa bude uspávať, všetko Ti porozpráva a ty sa úplne prestaneš báť, lebo je úplne úžasný:) Sestrička ťa odvedie na operačnú sálu a už to ide ak opo masle... zobudia ťa rovno na operačnom stole, porozprávajú sa s Tebou a odvezú ťa na izbu. Stále za tebou chodí sestrička, starostrlivosť 100% . Ja som po 2 hodinách sadla a po 3 vstala, večer som vstala na večeru najedla som sa pri stole normálne. Bolesti prvý deň dosť veľké ale hned ako ich pocítis pride sestricka na zavolanie a dostanes lieky od bolesti..Celú noc je sestrička jedna na 2 baby a chodi každu chvílu kontrolovat. Rano ranajky a prezlečies sa a ides do ordinacie kde doktor povie vsetko dolezite , este skontroluje prsia a možes ist domov.:) Potrebuješ vlastne iba pyžamko, papuče, uterák a hygienu, nič iné netreba.

diamond26

Bianca1236

Ja som skoro 5 tyzdnov po a uz to tuhnutie rano necitim..ani neviem presne od kedy mozno tyzden - dva...:)) uz su tie prsia ako moje..aj ked lezim na chrbte akokeby som tam nemala nic nacpate :D vzdy si ich musim chytit aby som sa presvedcila ze ich tam stale mam :DD

Bianca1236

dadka111 no ja by som neupratovala len nikto iny na to nema cas zrejme :) uz som sa na to nemohla pozerat. a mam macky psy a o kone sa staram, strasne mi to chyba ale to je fyzicky narocnejsie tak este nemozem k nim ist. ledva macku dvihnem. juj uz nech mame aspon dva mesiace po :)
baby co ste dlhsie po, kedy ste prestali citit take to stuhnutie prs rano pri vstavani? ze uz ste ani nevedeli ze mate nejaky zakrok za sebou? to mi vadi, take to brnenie a tuhost, no tazko to opisat... chcela by som uz mat pocit ze su moje a nie prilepene

manula

ahojte, riesili ste kedy sa dau dat prsia k sebe, ja mam skoro 5 tyzdnov po operacii a ide mi to,no nesilim to este a ani si ich k sebe nedavam :) ale uz to ide..takze je to urcite indi-vindi...

jankamichal,
podla mna budes mat samozrejme zmenu,ale bude ti to malo..su tu urcite aj s tvojimi mierami dievcata a maju minimalne 300..a zas medzi 260 a 300 nie je nejaky rozdiel velky..zvaz to este, za tie peniaze,aj ja som vahala, ci tych mojich 400 nebude vela,ci nezmenim na 350,ale vdaka babam tu , som pri 400vkach ostala a tesim sa,lebo aj toto sa mi mali :D:D:D este mohli byt o trosinku vacsie :) ale tak urcite lepsie ako som mala predtym,ledva A :D teraz take C mam

tifany

dadka111,jej tak ty mas teda dost velke:)..mne sa maximalne zmestili tie 360 ml ktore som si aj dala,kedze som mala nulovy zaklad..takze az po pol roku? juuj..ak chces mozem ti poslat foto na mail

tifany

dadka111,jej tak ty mas teda dost velke:)..mne sa maximalne zmestili tie 360 ml ktore som si aj dala,kedze som mala nulovy zaklad..takze az po pol roku? juuj..ak chces mozem ti poslat foto na mail