Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

janica

a myslim,ze sa neda povedat,kde je ten rez najlepsi.kazde telo a prsia su ine,co je vhodne pre jednu,nemusi byt vhodne i pre druhu.akurat ti mozem zvlastnej skusenosti povedat,ze mam rez pazuchou a som maximalne spokojna!

barbora10

bianca

teba sa to netykalo:)

ale mala som teraz 5 mailov,kde boli iba foto a nic viac,takze som to chcela vyjasnit:)

janica25

ahoj Bianca dakujem za radu rozmyslam nad dr. cervenovi do BB len ja som rozmyslala nad rezom pod prsiami a ze vraj som pocula on tak nerobi tak teraz neviem.Neviete poradit kde je ten rez najlepsi?

Bianca1236

dadka111 dakujem aj ja tomu verim ze sa to zlepsi. pod lavou bradavkou budem mat hrubsiu jazvu ale nevadi, tvarovo sa mi pacia. som zvedava na tvoje fotky :)
barbora10 beriem na vedomie :)

dadka111

bianca1236 som kukla tvoje nove fotky no ina zmena krasny tvar prs no ja ich nemam asi take lebo mne nerobil tu modelaciu len mi vkladal silikon a ked sa ti to zahoji budes to mat pekne to len teraz tak este vypada ked to mas cerstve

barbora10

nove foto ma:

bianca1236,mima a balinea40:)

dievcata,chcem vas poprosit.ak mi budete posielat foto do galerie,tak treba napisat:svoj nick,info k fotkam(doktor,velkost,tvar,ulozenie a rez)na to ta galeria sluzi!ja si to nemozem domysliet:)dakujem...

tifany

dadka111,
aha,tak to si potom asi mala vela koze takze sa ti to tam zmestilo..mne doktor nechcel dat ani 360 dost ma upozornoval ze to budu FAKT velke:))a teraz nechapem to vobec sak nesu vobec velke..no ale ja som naliehala ze chcem cim vecsie a nechcem mat prirodzene:)..ale ja som deti este nemala takze ta koza nebola natiahnuta