Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

matqa

Ahojte cicusky tak uz to mam za sebou aj ja.Bola som na izbe aj zo zuzou123 vsetky vas pozdravuje a uz sa tiez vytesuje z novych prsiek.:-)

jajka555

bianka1236
aj ja som poslala foto barborke, ale len teraz, tak si potom mrkni ked budu v galerke :) podla mna moje su mensie, ale zato ty si mala toho predtym viac ako ja :)) ja som uz spokojnejsia, pomalicky sa to zlepsuje, uz aj bolesti je menej. bola som sa prejst vonku, trebalo mi dokupit nieco od bolesti, ale trosku som pri chodzi citila take tahanie v lavom prsniku a zasla som aj do obchodu, takze niest nakup nebolo dobry napad, ale nastastie som toho vela nekupovala :)) uz sa aj chrbat pomaly zlepsuje, tak dufam, ze to nezakriknem :))
a co sa tyka toho rezu zospodu, teda v prsnikovej ryhe, fakt je to super, trosku na jednej strane mi to chvilku tahalo, ale inak o tom ani neviem :)))

Bianca1236

jajka555 dakujem :) teraz som na dva tyzdne sama bez kontroly u dr tak som zvedava ako sa mi budu hojit. co tvoje, posluchaju? a ty ich mas tiez velke, myslim ze dobre ze sme nesli do mensich :)
riesite tu kadial rez. podla mna ked doktor neurci inak tak dajte na vas nazor, ze kde vam bude lepsi. kazdej vyhovuje nieco ine. ja si len myslim ze ak sa nema robit modelacia tak rez bradavkou urcite nie, lebo musim povedat je to neprijemne, citim kazdu zmenu teploty a ked sa ta pokozka zmrstuje a roztahuje a taha to tie rezy je to vrcholne otravne. rez co mam pod prsom ani necitim, iba tie bradavky. tak dajte na svoju intuiciu baby :) ale ako vravim, dr to musi schvalit

jajka555

bianka1236
pozerala som tvoje nove fotky :)) mas ich velmi pekne a ake su velke, ani by som nepovedala ze mame rovnake 450tky :)) a tych jazvyciek sa neboj, pekne sa zahoja a bude to super :))

janica25

a nemoze mi niekto poslat foto co ste si davali robit takych 400ml ako to vyzera na moju meilovu stranku janica4@post.sk

janica25

ja zas sa bojim ze ten rez pod pazuchov bude vidiet v lete v kratkom tricku.Poslala som fotku prs na tu meilovu stranku a mi napisala ze v com chcem pomoct?