Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ciciky

jajka nemam nic na maily prisla foto?alebo nie si tu?:)ńormalne som nedockava ako dieta na svoju hracku vysnivanu:d

matqa

Je to v pohode cakala som ,ze to bude horsie ale aj tak si davam lieky,ale inac sa celkom da.Len to vstavanie je este stale naprd :-)

jajka555

ciciky, aj ja som bola u obvodnej, v piatok mi brali krv, v pondelok boli vysledky a aj som bola objednana na interne a tam som bola do pol hodky vybavena. anesteziologovi stacilo vidiet ma pred operaciou. v stredu ma uz operovali

ciciky

tak ja idem 19.10. uz sa to blizi velmi...kolko trvaju asi vysledky kym urobia?idem k mojmu obvodnemu...
dakujem pekne

ciciky

jajka tak ja som chcela trojky:) ale nakoniec,ze dame 390ml A ze to budu take vacsie trojky,ale podprsenku mam 75 C objednanu.ja som starsne zvedava ako to dopadne...ale ja som optimista:)

ciciky

tak uz saposiela foto:)je to aktualna foto:))) som tam sice v nohavickach ale ciciky su podstatnejsie...:) tesim sa na foto:) chcem velmi vidiet moju velkost ak sa bojim ze budu velké:)