Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Bianca1236

jajka555 to je fakt, fotak skresluje. ale ty budes mat paradne, aj zaklad si mala pekny, nemali ti tam co pokazit. priatel musi byt nadseny :) ja si uz kazdy den davam na polhodku podprsenku dole, sprchovat sa uz mozem (jupiii) a namazem si to a sup nazad do kazajky :) je to omnoho lepsie. fakt sa to kazdym dnom zlepsuje. len ten chrbat...a aj lakte ma uz bolia, z opierania sa na stolicke. a vcera v noci som mala sialenu chut otocit sa na brucho :( vobec sa neviem vyspat dosyta na chrbte

jajka555

nelinka, tak to tvojej sestre ticho zavidim :)) ale mozno mas aj ty podobny geneticky predpoklad :)) uvidis, mozno ani teba to nebude velmi boliet

nelinka22887

moja sestra si davala asi 5 rokov dozadu ale to vam poviem ze bol gol ona ma neskutocny prach bolesti, v sobotu rano ju robili poobede sla domov a vecer sme pili doma kavu...na dalsi den to bolo horsie ale inak ju obdivujem a samozrejme v utorok uz sla do prace...ale to je uplne vo vsetkom ma neskutocny prach bolesti a vsetko tak dobre znesie...

jajka555

bianka1236
verim ti, ze ta to taka, predsa to je velmi citlive miesto, dufam ze sa ti to coskoro zahoji. nosis tu pooperacnu podprdu stale? mne sa to malilinko zlepsilo, myslim hlavne ten vyrazny obrys, inak na kazdej fotke to je ine, zavisi aj od svetla a ako dopada tien, takze v skutocnosti to az take zle nieje, len ten fotak to tak uzasne vykresli :)) aj priatel vravel ze je to uz lepsie ako pred tyzdnom

nelinka22887

Ani nehovor, uz by som to chcela mat hned ale zas pockam , budem sa mať načo tešiť a poistka z ktorej si to chcem dat bude az koncom augusta na rok....a vy baby ste si nato setrili alebo ako???

Bianca1236

nelinka na dr cervena su tu same chvaly, budes to mat isto dobre. len sa teda este nacakas, ale urcite to stoji za to :)

Bianca1236

jajka555 no som velmi zvedava uz na tvoje foto nove :) mne sa zda ze sa mi to zlepsuje, ale ide ma porazit z bradaviek, vsetko mi ich drazdi :(

nelinka22887

No u nas je firma medicor v Poprade a pocula som ze tu chodi vykonavat operacie dr. Červeň tak neviem teda videla som asi 4 baby ktore si davali tu z toho jedna aj nos a praca vynikajuca

Bianca1236

nelinka to urci doktor ktore su pre teba vhodne. zalezi to od mnohych faktorov, vsetko ti vysvetli na konzultacii. ku komu sa chystas?