Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jajka555

ciciky, treba poslat na nizsie spominanu adresu svojich prs bez tvare a potom sa dozvies viac, pride ti mailom link na stranku s galerkou s pristupovym heslom a tam nas vsetky najdes

jajka555

bianka, vies to je ta chlapska jesitnost, ja som este ani prsia nemala a uz sa bal, ze budem vyrazat vsetkym chlapom dych mega vystrihmi :)) inak aj mne tuhnu prsia ako vravis, ked idem spat je to fajn a do rana su ako dva mega kamene, mam pocit akokeby mi viac cez noc spuchli, ale cez den je to uz ok

ciciky

ahojte kočky..prosim Vás kde sa dajú foto pozriet?alebo to si posielate na mail kazda jedna?alebo jeden mail a heslo kde sa daju pozriet?ak by som mohla tak by som si pozrela par foto lebo som zvedava...:)

Bianca1236

jajka veru bez tej obludy je to strasne divne, az neprijemne. a mam pocit ze odpadnu :D ale dnes to uz bolo lepsie. v noci to mam takisto, kazdych par hodin budicek od chrbta. a cim je viac hodin tym viac mi tuhnu prsia a horsie sa mi sada. ale vraj to do mesiaca ustupi. a s tymi chlapmi, to je taka sranda. najprv nie nie a potom sa tesia hadam viac nez my :) ten moj je tiez nadseny, aj ked ma podporoval, ale bal sa o mna. teraz uz rozmysla ake pradlo nakupime :D

jajka555

bianka, pritel bol od zaciatku proti, ale uz si zacina zvykat :)) sa mu uz pacia, tak meni nazor :)) a ten chrbat to je hrozne, no ja ani na boku este neviem lezat a pravidelne sa kazde 2-3 hodiny budim, musim si na chvilu sadnut, nech zmenim aspon ako tak polohu :)) ale uz ma cez den aspon tak velmi neboli a snazim sa aj vystierat. ked mas dole podprdu ako sa citis? ja trosku divne, lebo ta gravitacia robi svoje :)) je to zvlastny pocit,lebo v kazajke je to na pevno, tak niesom zvyknuta na nejaky pohyb s nimi :))

Bianca1236

nelinka no uz mam aj odpoved :D ale to vela bab tu uz po case vymysla ze by isli do vacsich. ja by som teda tu bolest nechcela znovu znasat. ani nie tu bolest ako strach pred op. z odberov krvi a pichanie infuzky atd....som bola doslova potentovana z toho

Bianca1236

nelinka ja tvojej sestre nahlas zavidim :D ja som pravy opak, mna uz len pohlad na krv lame do kolien :D a ako je spokojna po rokoch? u koho bola?

nelinka22887

jajka555
si zlatá že tak hovoris ale ja som prave právy opak, vsak je uz len ked mam ist k zubarovi alebo brat krv tak to je dráma, ale moja segra ta ne jej moze byt cokolvek...ona znesie neskutocne vela neskutocne...a jasne ze ju rozmysla aj na zvacsenim lebo ona ma len 300ml lenze na nej co tak velmi neukaze ona ma 45 kil a 165cm a 30 rokov a po 2 detoch takze parada :)drzim ti velmi palce nech sa ti to rychlo zahoji :)