Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

davidoff

Baby za 5 dní som na druhej strane, bude zo mňa cickaňa. Kto bol na predoperačnom v BB v Novamede???? Viete mi niekto povedať kedy budú výsledky, keď tam mám byť ráno na 8.00. Ako dlho tam budem musieť čakať na výsledky??? Odpíšte kto to vie, ďakujem. Lebo v piatok mám predoperačné tam a v pondelok operáciu.

jankamichal

diamond26

a ake si mala miervy pod prsiami?ja mam obvod 70 a podprsenku nosim A ale aj tam mam este medzeru a uz sa tesim,ked ju vyplnim..tak mam sa rozhodnut medzi 260 a 285ml..ale to mi dr povedal na konzultacii,ze to je max..asi aj preto,ze mam uplne chudy hrudnik ziadny tuk v podstate..asi by sa to nedalo viac natiahnut

jankamichal

Macka74

no nick ma nevedel napadnut iny, to je moje meno a partnerove..vsak ma volaj len Janka ak tu neni nikto iny s takym nickom..no volala som doktorovi,ze teda ake to bud uprsia,lebo pred tym mi vravel stredne C a teraz mi povedal, ze take B-slabe C,tak povedal,ze objedna aj 285ml a ze sa rozhodnem..ze oni budu trosku vacsie..lebo ze ja mam uzky hrucnik..no tak neviem uvidim..uz ked,tak sa asi rozhodnem pre tie 285ml,len dufam,ze mi to nebude nikde vytrcat na bokoch alebo kde..a som sa ho aj pytala kade bude vedeny rez,lebo som sa na to zabudla opytat pri konzultacii,tak vraj pod prsnikom..ako aj ine zienky pisali,mne bude vidno kazdu zmenu aj keby mi dali len jednotky..takze sa tesim,ale ked uz mam platit,tak preco nie vacsie heh..len zase som nechcela take prsia,ze by sa mi to az nehodilo...ze najprv pojdu 5 min prsia a potom ja..tak som zvedava..len ked mi vtedy povedal,ze stredne C tak som sa az zlakla,ked som si kukala take podprsenky..no ako si aj ty pisala,to asi C nebude..uvidime

jankamichal

ciciky

jeeeeej no tak to budeme spoluziadatelky, spolutrpitelky hehe...no ja idem tiez do Mediklinik Levice 19.10 mam tam byt tusim o deviatej..ja som nepocula ziadne ohlasy na tuto kliniku,tak som rada,ze som nasla diskusiu,kde su zienky ktore maju info pripadne tam same boli..nam povedal doktor,ze moze byt partner pri mne cely den aj noc, bude mat aj stravu,ale priplaca sa to 90eur a to je dost vela..takze to nebudeme riesit,ale bola by som rada,keby mohol byt pri mne aspon tak zo tri hodky..tak dufam,ze to sa da...ake vysetrenia myslis predoperacne?no nesmu byt starsie ako sedem dni a mam ist obvodakovi na krv a moc a potom internistke na srdiecko a pod..takze sa chystam buduci tyzden okolo stredy, stvrtku..uz sa neviem dockat jaaaaaaaaaaj..uz teraz mi to ide pomaly co este potom den pred opkou..

jankamichal

manula

no ako vravis,ze ked uz platit tak nech su vacsie heh..som dnes volala doktorovi a som sa ho pytala este raz,, ze ake kosiky teda budem mat pri 260ml, lebo pred tym mi povedal,ze take stredne C a to sa mi zdalo vela..ale ked citam tak som asi ani nevidela,ze by niektora sla pod 300ml a pisu ze maju tak B,C a tak.no a on mi povedal,ze sme to kukali lebo som uzka,mam pod prsiami 70,tak neviem, ze hrudnik mam uzky..ale teda pozeral,ze by sme mohli dat aj 285ml, ze budu trosku vacsie..vraj objedna oboje a rozhodnem sa..lebo dnes mi pvoedal,ze tie 260 budu take B slabe C..tak ja tešraz neviem..dufam,ze nebudem mat jednotky heh :) no vsak ak sa nejak dopatram k tej galerke,tak tam poslem fotku teraz a uvidite,lebo mne v podstate bude robit prsia len ten implantat,ja mam minimalne prsicka..

jankamichal

belinea40

dakujem za info..no mne sa aj zdalo,ze doktor Zoltan povedal cosi take,ze ma bude iny doktor operovat ale to som si neni taka ista..neviem presne ako to povedal a teraz ked pises,ze on asi neoperuje tak uz to chapem..ja som platila za konzultaciu 14eur a zalohu sme platili 300eur..no a s kym si mala konzultaciu?vraveli,ze moze byt pri mne aj partner a ze by mu dali tri krat denne stravu aj nocovat by mohol,ale stoji to 90eur a to je podla mna zbytocne,ale chcela by som aby aspon chvilu bol pri mne to moze?tak podla tvojich slov si bola asi spokojna..tesim sa moc, nech je to uz tu..jaaaaaj mi to pojde pomaly, ako chvile pred porodom :D

matqa

jajka555

To hej ked dlhsie lezim a potom mam vstat je to zle ale inac ked uz chodim tak sa da.Za kolko to bude lepsie?

jajka555

matqa, mne este niekedy teraz robi problem to vstavanie z lahu a to som uz dva tyzdne, z toho lezania som stuhnuta a potom to ide tazsie