Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jajka555

davidoff
zabudla som este, ta podprsenka je tam 80C, ale to som len taku starsiu doma nasla, inak mi je velky obvod a mensi kosik, som tie prsia tam musela nejak naskladat aby to dobre vyzeralo, lebo inak ta podprda z kazdej strany odstava. takze som zvedava aka bude vysledna velkost :)

jajka555

bianka, davidoff
baby ste zlate, som rada, ze to je pekne :)) este to nieje ono, su este take kostrbate ale omnoho lepsie ako pred tyzdnom. takze som spokojna :))
bianka - uvidis, o dalsie dva tyzdne budeme mat ukazkove prsia :))
davidoff - aj ty budes mat nadherne prsicka, drzim palce, uz len chvilka a splni sa ti sen. hned ak budes moct po operacii, tak sa ozvi ako sa citis :)) a drzim palce aj s nostekom, nech je nadherny

jajka555

matqa
prve tri dni su najhorsie, kazdym dnom je to ale lepsie. mna viac trapila asi chrbtica ako prsia, v prsiach ma len pichalo, teraz uz ani to, len sem tam, hlavne k veceru a rano ked vstanem :)) neboj, raz dva to prejde a budes sa citit super.

nelinka22887

Jajka 555

No pocuvam same chvali na tvoje prsicka, gratulujem ze sa tak vydarili, mne poslala Baška do galerky ale nejde mi to vobec otvorit :((( segra je spokojna po 5 rokoch len ona je lejdak vobec po roku uz nebola na kontrole ak mi das mail Jajka nieje problem poslem ti fotky segry

merynka

manula ja to mam tiež take citlive ako zmrznute ,ale bolo to horsie teraz sa to pomali zlepsuje dufam ze to nebude na stalo .bradavky mam v poriadku vsetko citim.

Zuleko

Manula,
Ja som mala to isté,čo píšeš.Od bradavky smerom nadol som celý prsník mala na dotyk necitlivý až nepríjemné to bolo.a keď som poškrabala ho tak veľmi slabo som to cítila.No teraz je už všetko ok.zrejme to chce všetko čas.Ja som si to necítila asi 4 mesiace.

Macka74

Cau Janka,no vidis, aj Manula Ti napisala,ze aspon 300.Ono to nie je velke a ber do uvahy, ze tam nic nemas.Ja som nieco mala a viem ze ked to odpuchne a klesne budu krasne.Strasne by som sa uz chcela vidiet v horizonte tak o pol roka.Lebo to trva,zakial sa usadia.A nebudem nosit ziadne podprsenky,mne je uplne jedno ze sa mi budu crtat bradavky, ved aj Jenifer Aniston ich rada ukazuje pod trickom.
Podla mna mal objednat tie 285 a 305,a nakoniec by si rozhodla pre tu 300.Ja by som Ti poslala fotku, ale teraz to este nie je ono, je to moc cerstve.

manula

tinal,
treba posla fotku PRED na mail
baskabahnova@centrum.sk aj so svojim nickom a pride ti naspat link na galeriu s pristupovym heslom