Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Bianca1236

ciciky skus si spravit radsej aktualnu fotku, posli svoj nick a fotku na mejl baskabahnova@centrum.sk a je to.

jajka555

bianka, ja som uz aspon tie nohy zacala ako tak cvicit, lebo tiez ma ide slak z toho trafit. aspon ze trochu menej jem, ale svalstvo zacina aj tak mlandraviet :)

Bianca1236

jajka tak po tom tuzim hadam viac ako po lezani na bruchu, zase moct cvicit. mne brucho rastie nenormalne :D nakoniec si on najde inu lebo budem mlandrava :D hehe ale nie. uz sme na polceste k uplnemu zahojeniu, ide nam to super, tesim sa :)

ciciky

jajka prosim ta sak ja som sa este ani nefotila:D ze ako som teraz jedine foto v plavkách viem dat:D hadam sa mi to podari dostat sa tam:)
dakujem

jajka555

bianka, presne tak, ten moj vravel, ze po opke si urcite najdem ineho :)) ale oni mozu kukat druhym do vystrihov :)) ako male deti, treba ich na veci pripravovat dlho, pomaly a opatrne :)) ale teraz to uz je super :)) uz nech mame aspon dalsi mesiac za sebou :)) nech to je pekne a hlavne nech sa vieme hybat a mozeme konecne ist cvicit :)

Bianca1236

jajka presnee to aj moj. ja som sa tesila najviac na tricka s holym chrbtom ze nebude mi musiet trcat podprsenka, a on cely nestastny, ze to ti iny chlapi budu pozerat na bradavky. tak to mna ani nenapadlo ze sa budem vycapovat inym :D oni si myslia ze hned aj rozum stratime po op? :D ale je to zlate :))