Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

manula

ozaj baby,
mate cele prsia citlive? lebo nejak som to neriesila,ale dnes som chytala a spodok prsa pod bradavkou taky divny ako strpnuty na dotyk...necitim tam skrabanie silnejsie..ako ked som skusala sa skrabkat na inych castiach prsa..napr viem, ze sestra to ma na jednom prse doteraz..a to je uz riadne dlho po

manula

no ahojte ..kooonecne to tu zije..5 stran popisanych od rana neuveritelne :D len uz ani neviem na co som chcela reagovat :D

Kto chcel tie moje 400ml na mail ? :D:D:D

tinal

ahojte, bola som na konzultacii u dr.cervena a doporucili mi pozriet sa sem na zdravie.sk, ked by som chcela vidiet obr.prace doktora ale nikde to tu nevidim..neviete, prosim vas, kde tu najdem tie obrazky prs pred a po operacii.. strasne sa tesim na nove prsia..ale cakala som, ze budem mat moznost vidiet nejaku vizualizaciu na pocitaci ako to asdi bude vyzerat, ale take on nerobi..trapi ma, ze vobec neviem ako to bude vysledne vyzerat a bojim sa toho,ze budem lutovat, ze som si nedala vacsie. Dohodli sme sa na anatomickom tvare, 270ml, 70/B

ciciky

jankamichal no je to mozne ze sa urcite uvidime ja idem na 7:45 a myslim ze o osmej idem uz na salu dufam ze nebudem cakat dlho...a ty teda na deviasatu tak jemozne ze sa tam uvidime:))) mozno aj na izbe budeme spolu:) tak sa ta potom opytam nepisalai si na zdravie:DDD spoznavaci znak bude zdravie.sk:D ale cim viac sa to blizi tym viac mam nervy ale verim ze vsetko bude ok:)chvilku si vytrpime abudeme peknucke:)

davidoff

Petra 10

ja som si vymazala e-maily všetky, tak mi pošli ešte raz e-mail, aby som Ťa podľa mena našla na FB :)))

davidoff

jajka555

kráááááááááááása :))) nádherné prsíčka máš, akú veľkosť máš tú podprdu?? Tie prsia sú krásne a velké, mne sa velmi páčia a ten tvar je super, ja sa už tak teším na tie moje anatómky, pevne verím, že budú také ako Tvoje, naozaj môžeš byť šťastná, že si do toho išla, ten výsledok fakt stojí za to všetko :)))

Petra 10

davidoff som na Fb najdeš ma tam podľa mailu,držím ti palce a hned po opke sa mi ozvi ako to dopadlo budem ti vdačná :)

janica25

dievcence a este poradte poslala som fotku prisla odpoved no stranku kde to najdem pod istym nazvom ktory neviem kde mam pouzit ci napisat.Je tam len registracia a prihlasenie a neviem co s tym....

Bianca1236

jankamichal, tak este raz :) tvoju foto prs posles na baskabahnova@centrum.sk a pridaj aj svoj nick.
jajka mas ich krasne, v podprsenke vyzeraju uz teraz dobre :)

jankamichal

zienky viem,ze ste to tu pisali asi tristo krat..ako sa dostanem do tej galerie..tusim nejaky mail som tam videla,ze tam treba poslat foto a potom sa tam dostanem a mozesm si kuk..ak by ste mi to mohli vytukat sem este raz budete zlate..mam rocnu dcerku a robi tu somariny,musim ju ist kupat,takze nemam moc cas to tu studovat teraz..ak by bola nejak tak zlata..dakujeeeeeem