Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jajka555

baby, mozno mate len nepresny link, ale tu vam to nikto nenapise, kedze to ma byt chranene pred neziaducimi navstevnikmi :))
lebo inak to funguje normalne a je to aj prehladne

nelinka22887

chaoz naozaj :) uvidime ci Baska napise napisala som jej mail ze ja to neviem najst ani album mi nechce ukazat nic...nechapem

tifany

janica25,
presne s tym mam problem aj ja ze ani neviem na o tam mam kliknut taky bordel je na tej stranke,uplny chaos

tifany

janica25,
presne s tym mam problem aj ja ze ani neviem na o tam mam kliknut taky bordel je na tej stranke,uplny chaos

davidoff

jajka 555

pýtala som sa na tú veľkosť tej podprdy, lebo vyzerajú obrovské tie prsia, naozaj a sú veľmi veľmi pekné. Ďakujem že mi držíš palce, ihneď ako budem mať po tom, tak sem napíšem, zajtra len idem na predoperačné, dúfam že všetko dobre dopadne a výsledky budú dobré. Tak som veľmi zvedavá. Už len 4 dni :))))))) jupíííí