Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jajka555

bianka, ja sa musim davat dokopy, lebo v pondelok uz musim do prace a mam 12hodinove smeny, takze som velmi zvedava ako to zvladnem. kedze som dost nevyspata, som rychlo unavena, tak snad to nebude take zle. mna lakte boleli prve dni, z toho lezania a z toho ze som nemohla dvihat ruky. teraz mi len v noci obcas trpnu ruky z tej nehybnosti.
diamond
podla mna nohy by si mohla pomaly zacat cvicit, s vrchom treba este pockat. mne odporucal lekar este 6tyzdnov bez cvicenia, co bude dokopy 8tyzdnov od operacie, potom budem moct. ale na nohy take jednoduche cviky doma si zacvicim aj teraz, ten vrch sa pritom nezapaja, tak to nemoze ublizit.

Bianca1236

jajka dobry napad, ja som uz taka zlenivela ze az sa citim choro, oci mam spuchnute a hrdlo ma boli :( nic sa mi nechce :( ale prsia posluchaju. pekne sa to hoji. tiez ma rano boli z boku tak pri rukach to jedno prso, asi to tak ma byt :) uz ti odchadza ta modrina? inak poduskove kralovstvo mam aj ja teraz v posteli, musim aj ruky mat podoprete aby ma lakte neboleli :) uz nech to ubehne, nebavi ma byt takato zubozena :D

diamond26

Babeny kedy uz mozeme zacat cvicit ? Ja som 5 tyzdnov po operacii ..myslite ze by som uz mohla ist do posilky ci je este skoro ?Potrebujem hlavne cviky na brucho zadok a nohy..chcem ich mat trosku pevnejsie :)

jajka555

bianka, uz je to omnoho lepsie. vecer po celom dni ma pobolieva hlavne v lavom prsniku a rano ked vstanem je to tiez trosku bolestive, ale len ten vrch a zboku, pod pazuchami. ale uz sa to neda porovnat s tym ake to bolo predtym, aj chrbat sa zlepsuje. tuto noc som sa odvazila tak mierne na boku spat. spim pri stene, tak som si o nu oprela maly vankusik, aby mi podopieral chrbat, takze sa to dalo :)) chcem si trosku dnes pocvicit na nohy. vcera som cvicila lytka a dala som si 15 drepov, no dnes chcem trosku viac zvladnut :))

Bianca1236

ahoj jajka ako sa dnes citis? prsia posluchaju? :) ja sa budim s bolestou v pravom uz druhy den, ale je to len chvilkove.

jajka555

tifany
asi mate len vseobecny link na tu stranku a nie tam, kde je ta nasa galerka, nech ti barborka posle presny link

tifany

jajka555,
Ahoj,no ja som sa tam prihlasila do galerky mna tam pustilo len neviem pod cim hladat nicky a fotky ked si dam svoj nick tak mi tam ukaze milion nickov tifany a maju tam take cudne fotky ako macky a psov si tam fotia a prirodu a hovadiny:)

jajka555

davidoff
mne sa az take obrovske nezdaju :)) som myslela ze aj vacsie budu, ale inak su fajn. uz len nech sa usadia a da sa s nimi hybat, lebo su este ako kamene :)) neboj, na predoperacnom vsetko dobre dopadne :)) ani sa nenazdas a uz budes po operacii, rychlo ti to zbehne :))

Bianca1236

baby klud co sa hned jedujete, ved ten link co vam barbora poslala len kliknete a mali by ste mat hned celu galerku, meno po mene, najnovsie su tam tie vase, ja ich tam vidim bez problemov. tak sa nejedujte a skuste barbore napisat ci vam spravny link poslala. bordel tam veruze nie je