Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nelinka22887

tiffany
tak to netusim ale myslim ze len Baska moze pridat alebo nie??? toto naozaj neviem ja som jej poslala fotku tiež a ona dala neviem vobec a v albume su tvoje prsia?

tifany

nelinka22887,
ty budes mat pekne prsia lebo mas aj svoje povodne nie uplne male ,a nevies nahodou ci si mozem aj sama pridavat fotky do galerky?..

jajka555

matqa
to ti nezavidim, ist na nejaku akciu. ja by som sa na to urcite necitila. mna operovali v stredu a v sobotu sme mali stretavku este zo strednej, ale nesla som tam. jedine nieco bez vystrihu si vezmi, nech ti tu podprdu velmi nevidno

matqa

jajka555

To dufam ze to bude lepsie.Som druhy den po ostala som sama doma a zvladam len to vstavanei mi robi trosku problem.V sobotu ma drahy firemnu akciu na ktoru musim ist a vobec neviem co si obliect baby prosim poradte co sa na tu sexi podprdu da?:-(

nelinka22887

Jaaaaaaaaj žienky tak ja som asi vsetkych 17 strán prs pozrela :) vsetky su pekne dolezite je ze ste vy spokojnééé :) tak este rokkkkk

tifany

nelinka22887,
nie to neni v implantate to zalezi od toho aky zaklad mali predtym,ked predtym mali nejake jednotky prsia tak aj tie implantaty budu vyzerat prirodzenejsie ako u takej co mala nulky

nelinka22887

Len troska nerozumiem napr v galerke co som pozerala niektore maju nadherne prsia uplne vyzeraju ako priordezene a ked sa vytvraju a povolia o to viac a niektore maju take guliska ja neviem je rozdiel v implantate???