Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

vy dievcata robite chybu v tom,ze zadavate do hladat svoje nicky a tym padom vam vyhlada uplne ine fotoalbumy.musite sa riadit co vam pisem,pod vasim nickom sa potom najdete v galerii.

barbora10

a k tomu linku na galeriu.to sa uz snad ani podrobnejsie vysvetlene poslat neda:)ja kazdej z vas posielam dopodrobna ako sa tam dostat,zatial to kazda nasla a nemala s tym problem,takze ja uz to lepsie vysvetlit neviem:)

barbora10

tifany

na moj mail dlho cakas???ved kazdy den vybavujem vase maily:)nerozumiem tomu...pred tym cakali dievcata aj tyzden,co u mna necakas viac ako par hodin:)

a foto mozem pridavat do galerie iba ja.jedine,ze si sama vytvoris vlastnu galeriu,kde budes iba ty...

jankamichal

ciciky

jaaaaaaj no t ja sa zase moc tesim..jedine coho sa bojim,ze nebudu tak pekne urobene..ale myslim pozitivne..lebo som citala vela clankov aj o nevydarenych opkach..ale tak dufam,ze to nebude nas pripad..a este jedna vec ma stve na tom,ze nebudem moct moju malu dcerku dvihat..dotkor mi povedal,ze dva mesiace..tak ja dufam,ze to bude skor..budem sa musiet snazit,aby som sa zotavila skor..a kedy sa chystas na vysetrenia?a u koho si bola ty na konzultacii?ako je mozne ze mi robil konzul. Zoltan,ked on neoperuje?no a ako je to s tou kamoskou naizbe?ona tam bude aj spat ci len par hodin ako podpra?a kde to mame prist tam presne pri ambulanciu,kde sme boli na konzultacii a tam v tej lozkovej casti budeme lezat ci ako?lebo on tam ma nejake krcne,usne ci ake to.vsak som to hladala ako sibnuta,ked som sla na konzul.heheh ty ides riadne skro no..jaj tak ty uz budes mat po..nech to uz je TU

jankamichal

Macka74

no tak si ma teda prehovorila..vsak uvidim cakam este na to kym sa dostanem do galerky..rozhodla som sa pre tie 285ml,lebo mne daval pred tym 260ml a potom,ze objedna aj tie vacsie..bohvie ako budu vacsie ci to nepojde aj do sirky velmi a tak..no vsak uvidim..no a ake si mala stavy po opke?ake mas teraz prsia??vsak popis svoje pocity, prve dojmy a tak..

Bianca1236

boze este dalsie tri tyzdne... uz teraz ma ide porazit z chrbta a pliec. koli prsiam sa hrbim, uz ma to nebavi :(

tifany

nelinka22887,
ano mam v albume 3 fotky ale este by som chcela pridat nejake..ja som ich poslala na mail baske,ale ona odpise asi az zajtra,vacsinou na mail od nej dost dlho cakam:)

manula

mirisek,
pozri si jeho prace a posud sama ... ako mozes vobec riesit take blbe klebety a ociernovanie? necitam taketo svinstvo tu prvykrat a nepaci sa mi to..a co to je pije? v praci urcite nie..skor zo zavisti vznikaju tieto klebety, kedze je najlepsi na SK ak nie aj dalej :) na to, ze "pije" mi fakt spravil dobre prsia :D:D:D aaaach jaaaaj :/