Jankamichal,ja uz som tu toho popisala aj dost-ziadne velke problemy,bolest ziadna katastrofa,teraz by som kludne po 3 t. vysavala a upratovala ale nechcu mi to dovolit.:-))videla som Ta v galerke,mas mensie prska ako som mala ja.Ja nelutujem,odvtedy ako ma jedna dobra dusa ukludnila ze ten vrch implantatu nebude viditelny ako ho mam teraz,lebo sval je este opuchnuty som kludna,lebo teraz by som urcite do plaviek nesla.Zlakla som sa ,ze mi to skaredo spravil,ale ked som videla fotky od operacie az do roka po,je pravda, ze sa to velmi zmeni.Kamoska ma 325,chuducka baba a máli sa jej, o rok chce ist do 400.Ako citam, tak skoro vsetky baby maju min. 300 a viac.Mne tych 300 staci akurat,je to super ako mam co dat do plaviek,siat,vystrihov a najlepsie bude,ze ja uz potom nebudem nosit ziadne hrube vypchate podprdy,pripadne nebudem nosit ziadnu,ani tenucku.:-)
Ta galerka je fajn,treba si vsimat kolko su tie fotky robene od operacie, no podla mna fotak strasne skresluje,vyzeraju velakrat horsie a vacsie ako v skutocnosti,aspon moje.Ale ja sa nafotim cca
o 3-4 tyzdne v peknej podprde a poslem,nech je vidiet rozdiel.