Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

tifany

to je ok:)len vela dievcat mi naspat odpise,ze zadavaju do hladat svoj nick a vyhlada im ine albumy a to ja v maily nikde nekazem.

hlavne,ze si to nasla:)

tifany

barbora10,
uz som to vsetko pochopila konecne:)..dakujem:)..ja som dost technicky antitalent tak asi preto mi to tak dlho trvalo kym na to pridemnuz nemozme byt kazdy dobry vo vsetkom:))

nelinka22887

Ahojte babulky, všetky čo ste po opke a domka, prajem dobrééééé ráááánko, snad ste sa vyspali fajn :)))

nelinka22887

Ahojte babulky, vsetky co ste po operacii a domka prajem Vám dobré ránko, dúfam, že ste sa ako tam dobre vybubali :)

Barbora88

Ahoj holky, som tu nová a po dlhom zbvažovaní som sa rozhodla pre opku...chcela by som ist k Dr. Cervenovi...chcem sa vas spytat ako dlho po konzultacii sa čaká na zákrok cca? Som len dva mesiace po kojení a moje prsia vyzerajú strašne:-(( mam 23 rokov a prsia mam ako 70ročná:-(

jankamichal

Macka74

jaaaaaj no inak videla som jednu pracu a tam bol aj ten vrch velmi viditelny,ale ako vravis neviem teraz ze kolko to je po opke..ale to veru nevyzeralo dobre ani v satach ani v plavkach nikde proste..tak som sa zlakla,teraz si zase ukludnila ty mna..tak vidis ja nemam v podstate ziadne prsia,cize mne aj keby dali jednotky tak je to pre mna zmena..no a aky mas ty profil?to som sa ja nepytala..len som sa teda rozhodla pre 285ml a aky je v tom rozdiel?ze ci budem mat kvapku vaic vysunutu a tak??neviem ci tam nemam zavolat este ze aky to je profil...no a ako hovoris,aj ja by som chcela chodit bez podprsenky, lebo ja to nemam rada ked ma to tlaci..ale atk ked budem mat prsia mozno to bude ine..ale ked budem mat krasne prsia,co dobre drzia,tak naco...jaaaaaaj sa tesim,ked budem chodit na plavosku a kupku bez toho hanbenia..dufam,ze to budem mat ako ty a rychlo sa citit dobre.ja znasam bolest dobre,tak hadam to nezakríknem a budem skoro fit

jankamichal

ciciky

idem ti pisat mail..kukala som galerku niektore prsia su veeeelmi pekne..no vsak popiseme cez fb ked tak..idem ten mailik pisat

Macka74

Jankamichal,ja uz som tu toho popisala aj dost-ziadne velke problemy,bolest ziadna katastrofa,teraz by som kludne po 3 t. vysavala a upratovala ale nechcu mi to dovolit.:-))videla som Ta v galerke,mas mensie prska ako som mala ja.Ja nelutujem,odvtedy ako ma jedna dobra dusa ukludnila ze ten vrch implantatu nebude viditelny ako ho mam teraz,lebo sval je este opuchnuty som kludna,lebo teraz by som urcite do plaviek nesla.Zlakla som sa ,ze mi to skaredo spravil,ale ked som videla fotky od operacie az do roka po,je pravda, ze sa to velmi zmeni.Kamoska ma 325,chuducka baba a máli sa jej, o rok chce ist do 400.Ako citam, tak skoro vsetky baby maju min. 300 a viac.Mne tych 300 staci akurat,je to super ako mam co dat do plaviek,siat,vystrihov a najlepsie bude,ze ja uz potom nebudem nosit ziadne hrube vypchate podprdy,pripadne nebudem nosit ziadnu,ani tenucku.:-)
Ta galerka je fajn,treba si vsimat kolko su tie fotky robene od operacie, no podla mna fotak strasne skresluje,vyzeraju velakrat horsie a vacsie ako v skutocnosti,aspon moje.Ale ja sa nafotim cca
o 3-4 tyzdne v peknej podprde a poslem,nech je vidiet rozdiel.

ciciky

jankamichal
Ajoj neboj sa..ja mam znamu ktorá po tyzdni fungovala sice opatrne vsetko robila ale to kazdy individulne...ja som tiez optimsta totizto ja v posteli nevydrzim...toho sa najviac bojim...ale ak chces napis mi na mail a supne sa na fb a pokecame co a ako...mail:adka88@centrum.sk
tesim sa
:)