Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Barbora88

:-))ja som nosila vždy D podprdy, mala som pekne prsia a teraz nič, uplne ako keby mi vyfučali, nechapem a a to som kojila len dva mesiace, neviem si predstavit čo by to bolo keby kojim dva roky....tak to si mala super....pristup, operacia a všetko bolo v pohode?

manula

barbora88,
jasne rozumiem, cim skor, nech menej cakas, s tym aj suhlasim..ja som prestala kojit v decembri, na konzultacii som bola v aprili a ponukol mi termin na jun,ale ja som mohla az po lete, takze ma robil teraz zaciatkom septembra..po polroku spravi v pohode,myslim..tak mi aj vtedy na konzultacii povedal ..nemala som nejak ovisnute, praveze neveril, ze som dva roky kojila,ale mala som ich tak prazdne, hlavne hore,potrebovalo to vyplnit, ale ja som chcela uz aj predtym silikace, lebo celozivotny komplex zo ziadnych prs , len som pockala na to dietatko a az potom :)

Barbora88

manula
ja preto chcem tak skoro aby sme dohodli nejaky termin aby som potom nečakala dva roky :-)hadam bude možna ešte konzultacia aj neskor, keby sa prsia ešte zmenia....čitala som na cervena same chvaly:-) galeriu som ešte nevidela, ešte som sa nenafotila...možem sa spytat kedy robil prsia tebe? kolko mesiacov po kojeni? aj tebe zostala len taka ovisnutá koža?

manula

a inak dobre ranko dievcata...ja mam zajtra 5 tyzdnov po a uz par dni spim aj na boku, to je taaaaak neskutocne prijemneee :))))

diamond, no ako dopadla diskoteka??? co si si obliekla, vsimli si ta znami? :D putala si pohlady? :D nestratila si ich niekde ?

manula

barbora88,
no bolo by fajn teraz,ale neviem ci este nie je skoro, ci sa prsia este nezmenia ti troska...ale vlastne aj ja som bola na konzultacii po troch mesiacoch ako som prestala kojit a bolo to ok,ale ved ta zavolaj, spytaj sa na to a sestricke ti urcite povie, su super :) a na dr . cervena sa naozaj oplati cakat, je skvely :) sama mozes posudit v nasej galerii, to ti pomoze aj pri rozhodovani..

Barbora88

manula

dik, takže kludne možem ist na konzultaciu už aj teraz a chcem ist do BB.Ked to tu čítam ,vidím, že ste s jeho pracou spokojné, to som rada....

manula

barbora88,
no po konzultacii aj za polroka ti da termin ak chces v BB, ak Pezinok tak aj skor,ale to len "lahke" pripady, ale stava sa, ze dievcata nemozu na svoj termin a zavolaju ti aj skor...no teraz ma najskor terminy na jun 2012 ak nie aj neskor uz...a aj tak minimalne polroka po kojeni ti to robit nebude..

tifany

barbora10,
no a ja som to tiez tak isto robila ,potom som uz pochopila:)..a uz som ti poslala znovu ten mail s fotkami:)