Ahojte dievcata,
aj ja som tu nova, resp. na tuto stranku uz chodim dlhsie, len v tejto teme som "nova".
Uz dlho tuzim si dat zvacsit prsia. Mam ich strasne malicke. Mam 34r. Mala som ich male odjakziva, len od januara som sa dala na chudnutie. Dost som zhodila a teraz na hrudniku nemam skoro nic. Konecne som muza presvedcila, aby suhlasil s opkou. Stale tvrdi, ze je spokojny s tym ake mam. To ma samozrejme tesi, no ja uz mam z tych mojich "lentiliek pod kobercom" pomaly komplexy. V zime este ako tak, ked sa nosia bundy a svetre. No akonahle pride teplo, si nemozem dat ani hociake tricko na ramienka, ci kupit normalne polovicne plavky.
Som Vas trosku citala, no nie vsetky prispevky, je ich tu uz vela. Podla Vasich skusenosti, som sa rozhodla pre Mudr. Cervena v BB. Ked sa im ozvem, trva dlho kym budem moct na konzultaciu?? S terminom opky ratam az najskor po pol roku. Pred nou staci len ta jedna konzultacia, alebo ich je treba viac? Podla cenniku, co maju na stranke stoji konzultacia 20€. Potom sa uz nic neplati, az v termin opky, alebo este budem musiet nieco platit pred opkou??
Prepacte, ze tolko otazok. Som rada, ze som nabrala odvahu a konecne sa k tomu odhodlala, lebo uz roky po tom tuzim. Mam strach, sa bojim opky a bolesti potom. Ale ak vysledok splni moje ocakavania, tak to stoji za to. Dam vediet ako pokracujem.