Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

manula

davidoff, tak supeeeeeeeeeeeeer..prezivam to s tebou..a nie, strach uz nepride :) hlavne, ked budes na to mysliet, ze sa zobudis a budu prsia :)))) je to parada!!!

manula

nelinka,
dakujem za pochvalu, ja som spokojna,..tiez som nevedela ako to ukaze na mne, takisto som predtym studovala galerku a niektore veru sa mi nepozdavali, ine menej, niektore viac, a niektore velmi..nechcela som mat vybombovane gule ani prsia zacinajuce od krku ako som vypozorovala, tie robi jedna pani doktorka a k tej by som veru nesla..a ked som videla cervenove prace, len ma to utvrdilo, ze som si dobre vybrala a nelutujem :) ale vsetko zavisi vraj od zakladu,ktory bol predtym, a mne tu baby tvrdili, ze mam dobry zaklad, tak som sa na to spolahla :)

Bianca1236

davidoff super som velmi zvedava ako dopadnes, budes novou zenou :) obdivujem ze si ides dve opky naraz dat robit :) budem ti drzat palce :)

davidoff

taaak baby predoperačné v BB za mňou, dopadli OK a v pondelok na sálu. To ani neni možné že už idem yes :)) ja sa tak teším, ten strach ešte príde? Dúfam že nie :))

nelinka22887

manula

no ved toto ze to je celkom vyhoda, inak mas tiež krasne prsia som teraz pozerala, nie všetky su mi po chuti ale niektore su krasne :)))

dakovna

Ahojte dievcata,
aj ja som tu nova, resp. na tuto stranku uz chodim dlhsie, len v tejto teme som "nova".
Uz dlho tuzim si dat zvacsit prsia. Mam ich strasne malicke. Mam 34r. Mala som ich male odjakziva, len od januara som sa dala na chudnutie. Dost som zhodila a teraz na hrudniku nemam skoro nic. Konecne som muza presvedcila, aby suhlasil s opkou. Stale tvrdi, ze je spokojny s tym ake mam. To ma samozrejme tesi, no ja uz mam z tych mojich "lentiliek pod kobercom" pomaly komplexy. V zime este ako tak, ked sa nosia bundy a svetre. No akonahle pride teplo, si nemozem dat ani hociake tricko na ramienka, ci kupit normalne polovicne plavky.
Som Vas trosku citala, no nie vsetky prispevky, je ich tu uz vela. Podla Vasich skusenosti, som sa rozhodla pre Mudr. Cervena v BB. Ked sa im ozvem, trva dlho kym budem moct na konzultaciu?? S terminom opky ratam az najskor po pol roku. Pred nou staci len ta jedna konzultacia, alebo ich je treba viac? Podla cenniku, co maju na stranke stoji konzultacia 20€. Potom sa uz nic neplati, az v termin opky, alebo este budem musiet nieco platit pred opkou??
Prepacte, ze tolko otazok. Som rada, ze som nabrala odvahu a konecne sa k tomu odhodlala, lebo uz roky po tom tuzim. Mam strach, sa bojim opky a bolesti potom. Ale ak vysledok splni moje ocakavania, tak to stoji za to. Dam vediet ako pokracujem.

Lucy1990

Barbora88

Urcite nebud zufala, oni potrebuju cas, urcite to nebude ako pred tym, ale cim krajsi zaklad, tym budu krajsie prska po OP :-)a dakujem :-)

Barbora88

Lucy1990

Ahoj:-) takže nemám byť až taká zúfalá??:-) ale je to ako fakt otras, taketo vechtíky:D Talže vo februári budeš vedieť čo a ako, tak teda držím palce nech sa zotavia a "podskočia" vyššie:-)

Lucy1990

Barbora88

Ahoj, ja som na tom bola podobne ako ty, ja som uz pocas kojenia zufala volala do BB na konzultaciu, ale tam ma odmietli, ze pokial mam previs, tak to budu riesit az po kojeni. Kojila som rok (vyzerali desne) a teraz som bola na konzultacii nedavno, teraz mam cca 4 mesiace po kojeni a poviem ti, ze sa mi este dost upravuju, ta koza sa spevnuje a uz to nie je to, co bolo hned po kojeni, dr.Cerven mi povedal, ze nech este pockame do februara (to mam prist znova na konzultaciu), ze si mysli, ze sa to este napravi a mozno mi nebude musiet robit ani modelaciu. Takze cakam, oni tie prsia potrebuju cas na regeneraciu ;-)