Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jajka555

caute baby
v pondelok idem prvy krat od opky do prace, no normalne sa bojim reakcii kolegyn a kolegov, nechcem aby sa ma vsetci pytali, ci som si dala robit silikony. mam z toho trosku obavy, lebo ako ich vsetkych poznam cely den bude debata o mne a mojich prsiach. drzte palce, nech to zvladnem. a inak ako sa mate tie co ste po op? ja som sa uz toto rano odhodlala lahnut na bok, takze tuto noc tak asi aj skusim spat :))
matqa, super ako to zvladas, ze si uz aj tak skoro varila, fakt si sikula :)))
bianka, ako sa dnes mas? ja som si vcera aj pocvicila, skusila si aj ty?

barbora10

dakovna

vymena implantatov nie je po 10-15 rokoch vzdy nutna,ale vacsina zien si ich vymenit da aj skor,nie koli komplikaciam,ale zvacsa chcu ist do vacsich:),alebo pre ine dovody...su zeny,ktore ich maju aj 20 rokov a nemaju s implantatmi ziadne problemy.

a k tej vymene,tak ta iba vyvediem z omylu:)opat si budes platit cely zakrok cez implantaty a az po operaciu na klinike.

manula

dakovna, skusaj, skusaj, dovolas sa :D
no pise sa to,ale tak dufam, ze ta zivotnost bude u mna dlhsia, uz by sa mi nechcelo pod noz :D podla mna tieto sucasne v pohode vydrzia aj dlhsie..
no ak chces pristup do galerky,musis poslat svoju fotku PRED aj so svojim nickom na mail barborke a ona ti uz posle link na galeriu a heslo :)

dakovna

manula, dakujem za odpovede. Skusala som tam volat, bolo obsadene. Budem skusat dalej. Aj keby som musela na opku cakat rok, pockam. Budem mat aspon istotu, ze sa zverim do dobrych ruk.
Inak, zivotnost implantatov je vraj cca 10-15 rokov. Ma zarazilo, ze po takom case budem musiet ist zas pod noz. Ale zas, 15 rokov je dost dlha doba, nie? No a vymena uz nie je taka draha, ako prva opka. Ako toto vnimate vy??
Este sa chcem opytat, spominate tu nejaku galeriu s fotkami. Aj ja by som tam chcela, mozem tam dat svoju foto teraz aj potom ak je to podmienka. Ako sa tam dostanem??

manula

barbora88,
ano, vsetko bolo v pohode operacia a pristup fakt dokonaly, citila som sa tam velmi dobre...starostlivost tiez na jednicku s hviezdickou, mna operoval v Pezinku :)

manula

dakovna, to ako keby ja som pisala ten tvoj prvy odstavec, presne take pocity som mavala roky ja :)najlepsie je tam si zavolat a sama uvidis ,kedy bude mozna konzultacia..mozno na december ti daju ,mozno aj neskor..ak si vsetko vyjasnite staci len jedna konzultacia, jedine ze ty by si este raz chcela ist nieco si este vykonzultovat co by neslo telefonicky..a plati sa zvysok az v den operacie, len za implantaty platis firme co ich dodava na ucet pred operaciou..a bolest za ten vysledok stoji :)