bianca,
aby sme sa pochopili, uplne suhlas s tym co pises, nechcela som ani nikoho urazit, ani netvrdim, ze moj doktor musi byt pre vsetkych ten naj, proste mam dobru skusenost a nielen ja,ale aj ludia v mojom okoli, tak len odporucam, netvrdim, ze iny doktor nie je tak dobry, viem, ze je..ale nemam osobnu skusenost, aj v galerii sa mi pacia prace nielen od pana doktora cervena..aj ked jeho najviac..a ta pani doktorka no neviem, ked pozriem na jej pracu hned viem, ze je to od nej, no ak to odpuchne ok,ale potom uz asi nedali take fotky dievcata do galerie alebo som prehliadla..len som dala svoj nazor, ze jej prace sa mi nepacia, to je vsetko..tak ako sa niekomu nemusia pacit prace ineho,keby sa mi pacili, skusim konzultaciu napr aj u nej..toto ma len presvedcilo, ze nie..a mas pravdu, je lepsie mozno viac konzultacii,aj ked vacsi chaos,lebo kazdy navrhne nieco ine: D je to na kazdej ako sa rozhodne ako aj sama pises :) chapem, vzdy to moze dopadnut nepekne a zalezi od zakladu,,,aj sa nemusi vydarit..ale preco niekto ich ma normalne a niekto od "krku" ?