Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Bianca1236

manula ja viem ze si to nemyslela zle :) len som si vsimla tu tendenciu u novych bab tu na fore ze hned za prvym dr idu co im bol odporuceny. aj ked maju stastie ze zrovna tomu najlepsiemu :D len aby nezabudli ze je dobre mat sirsi pohlad, nezaskodi si precitat zopar desiatok stran tohto fora, usetria kopec otazok (napr. s galerkou :D ) a to mas tiez pravdu ze uplny hokej je z toho ked kazdy dr odporuci nieco ine. ale od toho je tu zase toto forum, aby sa baby zorientovali a mali prehlad. ja ked som sem prvykrat zavitala, nevedela som o silikonoch nic. ani o mnozstve doktorov co ich robia. no a tiez som videla tie pri krku co maju, ale podla mna je to fakt tym zakladom. ked som sa lepsie pozerala tak mi to tak vychadzalo :) niektore sa mi ani od mojej dr nepacili, ale zas ja som jej verila na 100% a oplatilo sa :)
jajka akurat som skusila vyliezt na elipticky trenazer, a keby nemam tie bradavky rezane, tak bez problemov uz sa dalo :) hehe a ta judiniova, no z tej jej reklamy mam dost :D taky bluf, hruza. ale ja chodim do fitka kde je vela starsich zien, tak musim blufovat tiez :D

manula

bianca,
aby sme sa pochopili, uplne suhlas s tym co pises, nechcela som ani nikoho urazit, ani netvrdim, ze moj doktor musi byt pre vsetkych ten naj, proste mam dobru skusenost a nielen ja,ale aj ludia v mojom okoli, tak len odporucam, netvrdim, ze iny doktor nie je tak dobry, viem, ze je..ale nemam osobnu skusenost, aj v galerii sa mi pacia prace nielen od pana doktora cervena..aj ked jeho najviac..a ta pani doktorka no neviem, ked pozriem na jej pracu hned viem, ze je to od nej, no ak to odpuchne ok,ale potom uz asi nedali take fotky dievcata do galerie alebo som prehliadla..len som dala svoj nazor, ze jej prace sa mi nepacia, to je vsetko..tak ako sa niekomu nemusia pacit prace ineho,keby sa mi pacili, skusim konzultaciu napr aj u nej..toto ma len presvedcilo, ze nie..a mas pravdu, je lepsie mozno viac konzultacii,aj ked vacsi chaos,lebo kazdy navrhne nieco ine: D je to na kazdej ako sa rozhodne ako aj sama pises :) chapem, vzdy to moze dopadnut nepekne a zalezi od zakladu,,,aj sa nemusi vydarit..ale preco niekto ich ma normalne a niekto od "krku" ?

jajka555

bianka, u mna je najhorsie to, ze mi idu ramena dopredu a to vytvara tzv. hrb. inak sa vystieram, ale tie ramena a lopatky idu dopredu, je to hroza. idem si aj ja zacvicit :))
a ze budeme robit reklamu tabletkam ako judiniova ??? u mna v robote vedia, ze som sla na operaciu kvoli hrcke v prsniku, boli tam nejake narazky na silikony, takze sa "tesim" na tie reci.. nejak to zvladnem

dakovna

Som sa konecne dovolala. Termin konzultacie mam 24. februara. Skor u Dr. Cervena nie je. Hura, tesim sa :o)
Foto poslem urcite.
barbora10, dakujem, ze si ma ukludnila :) Moj muz mi kazdy den pripomina, ci za 10-15 rokov som ochotna ist zas pod noz a dat za to zas tolko prachov. Ak mi vydrzia dlhsie, tak budem len rada :) Pokial ide o cenu, tak v cenniku BB, kde robi Dr. Cerven som citala, ze vymena implantatov stoji 514€. Ak je cena taka, ako prva opka, tak neviem. Ale moja tuzba aj toto prekona. Dufam pozitivne, mne to vydrzi dlho... :o)

Bianca1236

jajka nie az po 6 tyzdnoch, ale uz som myslienkami popredu :) uz mam skoro 3 za sebou. sa tesiiim, a som zvedava kto si vsimne zmenu, a ci mi zbastia ze to z tabletiek narastlo :D ale nie. dufam ze to nebude okate. asi ani nebude, lebo uz mi pekne odpuchaju. budem vyzerat ako predtym len s push-up. a mna bude tesit ze mam konecne mensie bradavky a plnsiu hornu cast.
no ten chrbat, mne ho kazdy vecer mama masiruje, najlepsie je ked mi priklada teple ruky na plecia. ale uz aj ona zbadala ako mi hrb narasta :( no idem skusit nejake tie drepy, nech nie som uplna knedla :)

jajka555

bianka, ja mam tiez dnes vacsi problem s chrbtom. nejak ma picha pri lopatke, nemozem sa ani poriadne vystriet a zhlboka nadychnut. vcera to bolo uplne super, no dnes horsie. asi ma bude musiet priatel pomasirovat, nech to trosku povoli. aj ja som robila drepy na siroko, a potom take vseliake zanozovania a pod, jasne, ze to nieje ono, ale aspon nieco. dost rychlo sa zadycham. tebe lekarka dovolila ist o tri tyzdne do posilky?

Bianca1236

aby ste ma zle nepochopili, verim ze dr cerven je najlepsi na slovensku, ale to neznamena ze iny dr nie su dobri. vela spokojnych bab je tu aj od inych. kazda mame pritom aj inu predstavu ako maju vyzerat. a este tu je moznost ze sa to nepodari. tak tym co sa este len chystaju na op by som radila ist ku viac dr na konzultaciu, a ist k tomu ktoremu verim, nie ten co mi povedala ta a ta ze mam ist. ale je to na kazdej ako sa rozhodne

arri

matqua
ahoj, ja som mala podobny problem, musela som ist 10.den na pracovny pohovor... riesila som to bluzkou a vestou. Drzim ti palce!

Bianca1236

ahoj jajka, nic neboj kolegovia nech sa staraju o seba :) snad sa teda uz aj vyspis na boku, daj vediet ako to slo :) ja uz tak lemraviem, krk mam stuhnuty hruza hrbata som z toho :( take obycajne drepy nasiroko davam bez problemov, ale zda sa mi ze to nie je ono ked sa nezapotim. uff este tri tyzdne bez posilky :(
manula viem ktoru dr mas na mysli, ale podla mna zalezi aj od zakladu ako to potom vyzera. ked je siroka alebo vpadnuta hrud tak to moze dopadnut aj nepekne, aj v albach tie co maju "pod krkom" tak po case klesnu. a ja ich tiez nemam pod krkom, aj ked take pekne ako ty by som nemala aj keby ma cerven robil. proste zaklad robi to caro, dr len dopomoze