Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

davidoff

Manula

hej? Aj Tvoja segra mala 2 naraz, tak super a zvládla to, zvládnem aj ja. Veď ja sa nebojím, teším sa. Už nech je pondelok ráno. Keď prídem, napíšem ako na tom som :-))

dadka111

ahojte baby ja som dnes bola na kontrole po 11 dnoch vybral mi rd.stichy a mam to pekne zahojene ani si to ze nemam nicim natierat a najstastnejsia som ze sa uz dnes mozem konecne osprchovat :-))))a nakazal mi kupit si dnes podprsenku a uz ju mam aj cez den nosit a poriadne si ich mam k sebe v nej stlacit.Takze stalcat sa mozu prsia uz aj po 11 dnoch operacie mne ich krasne stlacil a nebolelo ma to

tifany

ach jaj baby,dufam ze ja tie svoje prsia budem vediet coskoro dat k sebe..trochu ma trapi ze mam medzeru medzi nimi..

davidoff

Bianka 126 Manula

ďakujem baby za podporu, veru aj ja sama sa obdivujem že tie dva zákroky idem podstúpiť naraz, ale budem mať pokoj :)) Velmi sa už teším, nech už je pondelok, mám tam byť ráno v pondelok, že budem operovaná ako prvá jupí jupí jupí, potom dám fotky, neviem sa dočkať, rýchlo idem poupratovať celý dom, aby mal manželík všade poriadok, keď ma bude mať na starosti :))

jajka555

bianka, cvicia normalne cviky. aj som sa pytala lekara pred opkou, ci dlhodobe cvicenie v posilke nebude mat nejaky vplyv na prsia, ale vravel, ze nie. len som zvedava na ten pocit pri cviceni, neviem si to zatial predstavit :)a chapem, starsie panie budu hned klebetit :)) ved preto sa obavam svojej mamy :)) ona je tiez stara skola a hlavne mi bude vycitat, ze kolko penazi som za to dala :) ale neva.. mna by aj zaujimalo po akom case sa moze plavat, to mi uz tiez chyba

Bianca1236

jajka no som zvedava ako zareaguju :) inak to mna velmi zaujima ako to vlastne je s cvicenim a implosmi, pri tych fintesskach, ake cviky robia? ci treba ine ako bez silikonov a tak. nepopytas sa ich potom? :) ja budem jedina "vylepsena" vo fitku, niektore cvicitelky tam nie su za taketo operacie, tak som fakt zvedava na tie pohlady :) lebo tie starsie panie maju rontgenove oci, kazde pribrate ci schudnute kilo si vsimnu :D
manula presne ako pises, ja som mala aj obdobie ked som chcela opku zrusit len koli pochybnostiam, boli tu obdobia ked sa babam objavovali problemy, no mala som dost. ale po asi 200 strankach som uz mala prehlad a hned sa mi lahsie islo pod noz :)

manula

Bianca,
tak som rada, ze sme si rozumeli :) chapem ako to myslis,a ze si to myslela dobre tak isto ako aj ja myslim a opat suhlasim s tym co si pisala teraz, uplne..presne tak treba si precitat co najviac z tejto temy a urobit si vlastny usudok, ako som si aj ja, tiez som o tom nevedela nic, po precitani chaos,ale lepsi obraz urcite :D aj ked kamosky radili, ze to nemam ani citat,ale som rada, ze som citala, aj ked obcas stresy,ked som citala ako niektore to zle a bolestivo prezivaju alebo nejaky problem a tak,potom su v hlave vselijake myslienky a do poslednej chvile ma tyrala ta neistota, ci ist do toho alebo nie, no nelutujem..a samozrejme tesim s tebou, ze si ty tiez so svojimi spokojna :) to je podstatne..

jajka555

bianka, sikula, ked uz aj trenazer by si zvladla :)) ja take doma nemam, ale dnes som si zobrala stolicku a urobila po 10 vystupov s kazdou nohou :)) takze aspon trosku som si pridala oproti vcerajsku. do fitka kde chodim ja, tam chodia vacsinou muzi, uz ich ako tak poznam, a verim, ze si to vsetci vsimnu :)) ale nevadi, tam chodia aj fitnesky, ktore tiez maju silikony, takze tam sa nebudem bat priznat :)) a ta judiniova je trapna, minule mala v telke taky korzet, ktory jej vytlacal prsia nahor a presne bolo vidno tie okraje implantatov, skoro ako mne teraz po opke. ja som hlavne zvedava na moju rodinu, este stale o nicom nevedia :)) asi v nedelu zajdem k mame na obed, tak som zvedava, ci si nieco vsimne