Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

manula

tifany,
neboj daaaas k sebe , len trpezlivost, ja uz dam v pohode dlhsie :) ale nedavam..podprsenka obycajna mi to nespravi, skor tato stahovacia :D

manula

Lucylienka, tak drzim palce u pana doktora a tak sup rychlo fotku na barborkin mail, uz je sice asi aj neskoro..mala si to skor realizovat,aby si mohla okukavat este pred konzultackou :)

jankamichal

ahojte kočky..
ma tak napadlo, mozem mat gelove nechty,ked pojdem na opku?nemozem byt namalovana ci ako to chodi?

dadka111

baby tie ktore sa este len rozhodujete chodte do toho ja som teraz tak stastna to sa neda popisat:-)))Tie par dnove bolesti sa daju vydrzat :-)))))))

dadka111

Bianca1236 ahoj to este neviem dnes som ju nestihla kupit ale zajtra idem na to tak uz sa tesim uz som sa konecne osprchovala aj podprsenku oprala som taka stastna ten doktor mi ich pekne urobil normalne az mi slzi tiekli od radosti ked som ich zbadala nemam ani modrinky nic a jazvu mam malu zajtra sa pofotim uz konecne a dam sem fotky nelutujem a aj ta velkost je super:-)))))

Lucylienka

ahojte baby,

som tu nova, ale pravidelne vas citam uz vyse mesiaca, takze vas uz ako tak poznam:-)

zajtra mam konzultaciu u dr.cervena a tak by som si rada pozrela jeho pracu v galerke, nech mam prehlad hlavne o jednotlivych velkostiach implantatov

tym, ktoré ste po opke,gratulujem k novym cicuskam a tym, ktore na nu len cakate,drzim palce, nech vsetko dobre dopadne