Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

blondgirl007

Mata221
ja budem mat ES, okruhle, VP a najprv som mala mat 350ml, a myslela som ze to bude veeela..ale po dohode s doktorom som objednala 400ml :) to bude akurat, som chuda, ale nebudu to mega dudy (citujem doktora he he) :) a aj keby tak co :)
mnooo aj ja som volala so sestrickou 2x, raz som potvrdzovala termin sama a druhy krat mi volala ze teda ci to plati...myslim ze to boli dve rozne sestricky :)
ja ked som povedala obvodnej ze predoperacne, tak sa ma spytala, ze co idem...a ja ze prsia :) tak sa potesila, ze ona nikoho nepozna, kto ich ma :)) a cely nas rozhovor mi kuk len na prsia :P
nicoho sa nebojim, len trosku narkozy..jaj :(

manula

matqa, nelinka22887..
pozrela som si vase foto v galerke vy dve z tychto zakladov budete mat prenadherne prsia :))) mate sa na co tesit :)a kto vam bude robit?

Mata221

blondgirl007

ahoj ahoj, som rada, ze si sa ozvala. Som ti vtedy aj odpisala, a ty nist :) no ja to musim tento tyzden poriesit- objednat implantaty a dohodnut predoperacne, ale uz som to obvodnemu hovorila, len som mu nevedela povedat, ze co presne treba spravit. a ten ze este mi to z hlavy vytlcenie..haha to urcite :))
aj mne volala sestricka zase, ze ci to plati :)

a ake si ides teda davat?

lucy1990

dakujem za odpoved ;-)

blondgirl007

Mata221 ahoj:) tak uz si psychicky nachystana na november? lebo uz sa to blizi...:)))
este predoperacne a pfuuuuuuuu..he he:) kiez by to uz bolo za mnou, nechce sa mi cakat, antiku mam vysadenu, imlantaty objednane a zaplatene, terminik som si potvrdila a 25.okt mam predoperacne..snad dopadnu dobre.
ty ako?? myslim ze ides do PK v novembri so mnou ze?? snad som si ta nesplietla:)))