Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

blondgirl007

Mata221 jasne:) uz som ti napisala mail!
no budem mat dost,ale aky by malo vyznam ist do toho a mat len trosku vyplnene...ked uz-tak uz:P a doktorovi ked som navrhla ze este viac trosku tak mi odobril, ze este ziadna nelutovala vacsie, tak sa na to spolieham...:)
jaj tak sa tesim:)

Mata221

blondgirl007

noo tak to budes mat dost teda, ale tak na kazdej to inak ukaze, vsak manula ma tiez tak- a ma ich krasne, akurat :)

si na FB? napis mi mail na mata221@azet.sk
si ta pridam :) a mozme pokecat viac- teda ak chces. :)

Lucy1990

carina

Drzim ti dnes palce, nech si prsatica podla tvojich predstav :-)

Ja som mala pred 2 dnami crevnu virozu a schudla som 2 kila, bala som sa ze mi prska este viac ovisnu a oni sa krasne stiahli, idem poslat Barborke foto, doktor mal pravdu, nakoniec budem mat celkom pekny zaklad :-))))

monny3

barbora10

ahoj páčia sa mi tvoje prsia tiež som rozmýšľala nad veľkosťou 350ml prosím ťa akú máš výšku a aké si mala miery pred op. pod prsiami a cez prsia, dakujem.

diamond26

Manula

Ahoj :)) Na disko bolo super..aj som si trosku zatancovala..ale ziadna divocina samozrejme ...to este nemozem ..:) prsia su cele :)) Nikto nic nezistil len ti ktorym som otom povedala sama..:)) Pojdem aj dnes trosicku na vinko..je to taky fajn pocit chodit bez podprdy :-P :))

dadka111

Manula ano je to radost splnil sa mi sen:-)A dnes mam 12 den po a uz su ako moje a vobec ma nebolia akurat rano ked vstanem tak ich mam trosku stuhnute ale to casom prejde:-)

carina

Ahojte baby,
zajtra mam opku. Nebola som tu cely tyzden, pretoze som bola maximalne vytazena a skoncilo sa to vsetko az dnesnym dnom. Cestovala som na Slovensko v utorok a od vtedy len kmitam a kmitam. Predoperacne boli v pohodke, velmi som sa bala, lebo som bola dlho chora. Ale vysledky su super. Ani som si nestihla uvedomovat moju bliziacu sa sobotu a mat strach/nervozitu...uvidim, co bude zajtra, lebo som uplne v pohodke a urcite aj normalne zaspim, sak od tej unavy z celeho tyzdna. Som zvedava, kedy sa vam budem schopna ohlasit, ostavam na klinike do nedele. Drzte mi palce, ja si vas potom docitam :) papa dievcence