Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Bianca1236

spekulantka19 liva uz nespravuje galerku, posielaj foto na mejl barbore baskabahnova@centrum.sk
baby ti tu obvykle poradia dat si co najvacsie sa ti zmestia, lebo po op si zvyknes na tu opuchnutu velkost a potom ked odpuchnu pride sklamanie. musis sama vediet ake vysledne chces, lepsie ti tu poradia.
baby vcera som bola prvykrat vo svete s novym hrudnikom, prsia boli paradne vobec neboleli, ale dostala som taky krc do pleca od stuhnutosti az mi zle ostalo :( uz nech sa mozem poriadne vystriet :( fakt keby ma chrbat nebolel ani neviem ze som bola na opke. ako sa dari vam? jajka zajtra daj vediet ako bolo v praci, moc sa neprepinaj :)
davidoff drzim palce, budeme tu na teba mysliet :)

davidoff

Lucy 1990

ďakujem za podporu, toto fórum je super pre čakatelky, aj pre baby už po OP. Je to super sa o to s niekým podeliť. Samozrejme dám potom foto do albumu a napíšem, ako to zvládam :)

Lucy1990

davidoff

Zavidim v dobrom :-) mne sa uz o prskach aj sniva a to si este pockam...prajem ti, nech ti to dnes rychlo ubehne a od zajtra nech je vsetko podla tvojich predstav, tesim sa uz na dojmy a na vysledok :-)

davidoff

baby

posledný deň s malými prsiami a velkým nosom :)) zajtra idem na sálu, to ani neni možné že idem, ja sa tak teším že to neviem ani opísať, je možné že sa stále vôbec nebojím? :))) rýchlo idem upratovať ešte, nech mi to dnes rýchlo ujde :)

Spekulantka19

No a este ako sa dostanem do galerie? uz som pisala aj na ten meil e.uhrinova@gmail.com ale ziadna odpoved
dik

Spekulantka19

Ahojte baby,

Prosim vas o radu. Som rozhodnuta a objednana na operaciu, mam termin 3 novembra, u doktora Palencara. mam 23 rokov,163 cm, 50kg, obvod hrudnika 81cm. Momentalne mam podprsenku 34 A (ked mam dobry den cyklu;))
Doktor mi najprv navrhol 255cc, anatomicke silikony. Ale mne sa to zdalo malo, tak sme sa zhodli na 295. A teraz sa trapim ci to nebude vyzerat velmi velke... Vy ake mate skusenosti?
S manzelom planujeme o 4-5 rokov mat dieta, a chcem aj kojit. Tak rozmyslam ci nemam presa si dat tie mensie... aby mi vemlmi neovysli po porode...

Poradte mi nieco, lebo operacia sa blizi a ja sa trapim)))

dik

jankamichal

ahojte babule..

rada by som sa vas opytala este na vysetrenia..musim ist obvodakovi na krv a moc, potom internistke a treba ist aj na anestezilogicke vysetrenie?dakujem za odpovede :)