Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

vera0312

este som zabudla napisať ze zvazujem zatiall chirmed v košiciach, alebo Portamed doktor Jurášek, bolo by super ak by niekto vedel poradiť, kto by bol pre tento druh zakroku najlepší

vera0312

no otazok mam strasne vela, hned prva ma napada aka je dlzka liečenia, teda na kolko ma to napr vyradi z prace /pracu nemam manualnu/ lebo predpokladam, ze to bude dlhsie ako ked sa vkladaju len implantaty. jazvy su velmi viditelne?? ake si mala prsia pred operaciou a kolko ml si si dala a aky tvar implantatov? ja by som chcela mensie okruhle prsia, nakolko som extra stihla. dakujem pekne za odpovede

olca00

...Ahojte v piatok mam mat opku ale nejak sm ochorela pred vikendom. sice si myslim, ze o dva dni nachladenie uz doznie ale myslim si, ze ma na operaciu nepustia. ako dopadli predoperacne este vobec netusim...co si o tom myslite?...nejake rady pllls...

Bianca1236

vera0312 ahoj ja mam modelaciu+silikony, tj. kotvovy rez, ubratie koze, zmensenie bradaviek a vlozenie implosov naraz. ak mas otazky sem s nimi :) ku komu sa chystas? potom pokukaj galerku ked budes mat pristup, niektore baby to maju tiez ale skor najprv modelaciu a po case implantaty

vera0312

Ahojte, toto forum čitam uz dlho, ale az teraz som sa rozhodla, že aj ja podstupim nadvihnutie prsnikov + silikonove implantaty. /po dieťati/ poslala som svoje fotky na tento mail baskabahnova@centrum.sk a bola by som rada keby ste mi poradili, lebo nepoznam nikoho kto podstupil sučasne modelaciu aj implantaty. Je tu niekto taky? alebo ste davali len implantat aj do poklesnutych prs? dakujem za kazdu radu. zakrok chcem podstupit začiatkom buduceho roka.

Spekulantka19

Caute,

dakujem vsetkym co mi poradili) uz som ovela kludnejsia, lebo aj na nete som nasla vela foto co baby mali ake cca prsia ako ja a dali si 300 ci viac, a vyzeralo to dobre, tak ze ja ked budem mat 295 tak dufam ze to tiez bude v poho)

Teraz uz len dufam ze moje predoperacne vysetrenie prebehne uspesne))) a uz bude 3 nov, a budem uz aj po operacii)))

kocky co boli na operacii nedavno napiste ako sa mate)

Dakujem este raz vsetkym co reagovali na moj post)

Bianca1236

spekulantka ono najlepsie je ked si to predstavis ze je to len o niekolko polievkovych lyzic viac. to sa uplne strati. a za tolke peniaze predsa treba vidiet zmenu :) fakt, rozdiel by bol keby ti navrhol o nejakych 150+ml viac. a netreba sa bat ze budu neprirodzene velke. vacsina doktorov je proti vulgarnym zmenam, vzdy sa snazia aby to bolo esteticky vhodne. takze ziadne strachy :)

davidoff

Spekulantka19

určite väčšie na 100%. Ja som chcela 300ml, povedal, že si kľudne môžem dať aj 350ml že sa v pohode zmestí. A ja že nie, že 300 mi bude stačiť, samozrejme že som to zmenila a idem mať 350ml a nebojím sa toho :) Takže choď do väčších, ani neváhaj, ten rozdiel zase taký velký nebude.

Zuleko

Spekulantka19
Nechaj si tie 295ml,40 ml rozdiel je veľmi malý a radšej si zvyknúť na väčšie prsia ako na menšie.Skoro každá jedna baba ti tu povie,že radšej ísť do väčších ako do menších:-)A keď ti to doktor schválil,myslím si,že nemáš čo riešiť a čoho sa báť.Tým,že máš malé prsia,respektíve základ veľmi slabý,s tými 295ml určite nebudeš mať veľke prsiská:-)Verím,že sa rozhodneš správe a budeš spokojná:-)

Spekulantka19

ahoj Bianca1236
dik za odpoved, oka poslem tam svoje foto)

Ja nechcem mat velke prsiska, chcem aby boli take akurat, a nie natlacene nasilu tam. Ako doktor povedal budu v poho. A ze keby mi dal 255 tak by boli 2jky, ale ja teraz mam 0.5-1tky, tak radsej by som chcela aspon 2,5ky... Myslite si ze 255 a 295 je moc velky rozdiel? uz mi vypisal objednavku na 295.. ale este to mozem menit)) ach boze fakt neviem)))) pozrite si niekto moju fotku a napiste co si myslite pls))

DAKUJEM))) a drzim palce tym co maju operaciu uz teraz )) napiste ako sa mate)))

paaaa