Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Bianca1236

vera ja som platila 3300€ za cely zakrok. ja viem, vela, ale mne to za to stalo. citala som ze aj dr. trska robi modelacie, ale neviem viac. a tusim vladka19 bola na modelacii a nasledne na implantatoch v chirmede. tiez v galerke uvidis. a barbora ti pristup posle len co sa k tomu dostane, neboj cas si najde ona je rychla :)

vera0312

no ja som velmi zvedava na tu galeriu neviete, kedy, alebo kto mi da pristup? fotky som poslala uz poobede na ten mail. s chirmedom uz mam skusenosti, a bola som spokojna su velmi mili, len som sa chcela informovat aj o iných lekároch keďže modelacia sucasne s implantatmi je vraj dost naročna operacia. viem ze robia krasne prsia ale este som od nich nevidela nafotenu operaciu silikon+modelacia. nema tu niekto skusenosť s nimi alebo s tym juraškom? bianca mozem sa este opytat kolko si za tu operaciu platila vsetko dokopy?

davidoff

jajka555

ďakujem za duševnú podporu, ihneď ako budem čo len trošku schopná napíšem ako mi je :)) Už ráno :) jupíííí

Bianca1236

jajka no super tak nakoniec to ani mame nebudes musiet povedat, iba ak by na to prisla :) a vidis zase sa doplname, ten chirmed aj ja odporucam, fakt dobru pracu maju. no moc to v praci zajtra neprehanaj, este sa setri :)

Bianca1236

vera jaj ozaj este ten dr. no ked mas kosice blizko tak urcite chirmed by som isla ja osobne. citala som tu iba chvaly na nich, a ked uz nejaky problem bol (asi jeden som tu citala) tak ochotne riesia. ja som bola u dr. jezovitovej v pezinku v IEM. a som spokojna, priatel sa nevie vynadivat a to ich mam este opuchnute chrastickove take no podla mna este nie su hotove :D uvidis je to uzasny pocit ked prsia drzia podprsenku, nie naopak :) tiez som ich mala take pajdave po schudnuti, hrozny pocit nenavidela som ako vyzeraju...stali mi tie jazvy za to, dvorce su mensie, ten kotvovy rez sa pekne hoji a pod moc nevidim lebo stoja ako majaky :D

jajka555

davidoff
drzim palce nech vsetko dobre dopadne :))) ua sa tesim, ze nam napises ze si po a citis sa dobre :))
bianka, bola som aj ja trosku vonku dnes, ale v tej zime ma po dlhsom case zacali boliet prsia. ale inak uz pohoda bola som aj u mamy a nic si nevsimla, tak myslim, ze aj v praci to bude v poho :)) predsa som vtedy stale nosila push-upky, tak to nieje az take viditelne, jedine ak sa niekto na nich zamera :))
vera0312, urcite si vyber chirmed, na juraseka som pocula viac kritiky a aj ja samotna som ho kontaktovala a ostala som sklamana

Bianca1236

olca riadne sa kuriruj, cajiky salviove cukriky a kadejake take, su tu baby co tiez boli nachladnute ale stihli sa vystrabit. zalezi len od vysledkov predoperacnych. tak hlavu hore :) rychlo vsetky babkine rady ako sa vyliecit pouzi :)

vera0312

no ta uprava bradaviek potesi aj mna :D lebo tiez mam tie dvorce velke. ja som mala niekedy svoje prsia asi 4ky, ale vyrazne som schudla a ostalo to čo uvidis v galerke... aj teraz by som chcela sice mensie prsia ale pekne pevne a okruhle. a kde si bola na operacii. zatial sa neviem rozhodnut pre doktora a čitam vselijake diskusie s referenciami ale uz by som pomaly aj chcela ist na nejaku konzultaciu nech mam isty termin na ten februar - marec

Bianca1236

vera tak ja nie som extra stihla :D prsia som mala ovisnute a prazdne a velke dvorce som mala. ved uvidis v galerke. velkost mam 450ml, okruhle, znacka nagor, vysoky profil, pod sval. doba liecenia je urcena na 6 tyzdnov, od prveho viem stukat do pc, uz mam treti tyzden po a uz som skoro plne funkcna. jazvy budu ako kde viditelne, este neviem mam chrasticky a stichy tak nevidim poriadne na vysledok :) a bolesti boli len prvy tyzden, druhy bol neprijemny a treti uz je v poho, len chrbat boli priserne. na to sa priprav. a rezy okolo bradaviek su vrcholne neprijemne, otravne. nebyt ich ani neviem ze mam za sebou operaciu. citim kazde stiahnutie koze pri zmene teploty a tak. otravne. no fuu, ak som nieco vynechala este sa pytaj :D

Spekulantka19

Ahoj olca00,

Ja tiez mam podobnu situaciu. Sice mam operaciu 3 nov, ale uz 2 tyzdne som chora, prechladla som, vyliecila som sa, uz bolo mi par dni OK, a teraz zas citim ze som nachladnuta ani neviem s coho...
V tvojom pripade opercia je fakt blizko, ja by som neriskovala, a radsej by som prelozila ternim na tyzden. Ale zas ked prelozis ci nebudes musiet opakovat predoperacne vys lebo musi byt max 2 tyzdne stare pred chirurgickým zakrokom.... Asi najradsej sa intenzivne liec, mysli pozitivne, a zavolaj doktorovi.... Lebo asi si na to dost cakala a tesila ze sa oplati este pockat a byt 100 % fit, ako potom nedaj boze riesit komplikacie...

Drzim palce.