Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Bianca1236

prepana baby ked uz viete ze tu nejaka galerka je tak ako to ze neviete ako sa do nej dostat? vazne, ved je to tu na kazdej druhej stranke pisane. trosku sa posnazit. ako sa hovori, pomoz si sam, aj ini ti pomozu.
ajka svoje foto posli barbore10 na mejl baskabahnova@centrum.sk
pripis aj svoj nick aby vedela o koho ide

ajka1988

Ahojte dievčatá, v novembri mam konzultáciu v BB a 10.3.2012 operaciu v Poprade u dr. Červeňa. Je tu ešte niekto kto vtedy ide? a poradíte mi ako si pozriem galériu? kde mam poslať svoje foto aby som mohla vidieť vaše? neviem sa rozhnodnúť aké si dať.:( a začínam trochu stresovať či sa niečo mi nestane alebo či sa to nezapáli potom. Koľko vas to celé višlo u dr. červeňa? ďakujem za vaše rady. a Prosím ...budem potrebovať vašu podporu.

carina

caute koceny
nakoniec mi doktor vybral tie väcssie implantaty a chvalabohu uf uf uf!!! este som si ich sice nevidela, to az na stehoch ale nezdaju sa mi v tej podpire velke. take normalne. Bolesti uplne v pohode, cakala som omnoho, omnoho horsie. davidoff vobec sa nemusis bat, fakt to nie je nic strasne. len v noci trpim ako pes, nevydrzim v jednej polohe viac ako dve hodky a je mi luto budit segru, lebo je tehotna, tak tu knucim a kyvem nohami, sama sa nepohnem ani o milimeter. chrbat horsie ako prsia. s tabletkami sa to da. tvar mastna, viem sama papat od prveho dna, aj napit sa mi da, zuby umyjem, na wc idem. som zo seba rada. Pan doktor samozrejme, ze vyborny, prijemny aj vsetky sestricky. Perfektni tim.

manula

carina,
uz to mas za sebou, som velmi zvedava, cim skor sa ozvi!!!!!!!!!!!! :))))

davidoff, ideeeeees....mozno uz tiez to mas hotovo..

baby, silno na vas myslim :)

olca00

...Dakujem ste velmi mile...Spekulantka,no ja by som velmi rada tu operaciu prelozila o tyzden, len sa bojim, ze pan doktor nebude mat na mna miesto a cas o tyzden...Bianca no davam si vsemoznu liecbu radami od babiek, dedkov, mam aj otcov :P...uz sa to kazdopadne lepsi ale poznam tie doznievajuce dni chripky, ze clovek stale chripi a smrka trosicka, tak mam obavy...modlim sa kazdy den zhruba tak 24 hodin aby to vyslo tak ako som si to naplanovala...:)...

olca00

...Dakujem ste velmi mile...Spekulantka,no ja by som velmi rada tu operaciu prelozila o tyzden, len sa bojim, ze pan doktor nebude mat na mna miesto a cas o tyzden...Bianca no davam si vsemoznu liecbu radami od babiek, dedkov, mam aj otcov :P...uz sa to kazdopadne lepsi ale poznam tie doznievajuce dni chripky, ze clovek stale chripi a smrka trosicka, tak mam obavy...modlim sa kazdy den zhruba tak 24 hodin aby to vyslo tak ako som si to naplanovala...:)...

vera0312

a s tym juraskom nevies aky mali baby problem, lebo ja som zatial čitala len pozitivne ohlasy, vraj je tiez mily, a ze mu tie modelacie idu velmi dobre