Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nelinka22887

tak to ti bude stačiť uplne, segra ma 167cm a 45kg takze v klude vacsie nie :) a ak ti ich aj lekar odporucil, vie co robit, ja az na rok idem niekedy v oktobri ale chcem 350 ml

Petra 10

Ahojte baby,prosím vás viete mi povedat aké budem mat prsia 300 ml?To sú trojky?Idem 20 oktobra na opku.Teraz mám slabé 1,neviem si predstavit tú velkost.Ďakujem

vera0312

baby videla som vase prsia, su krasne, ked som pozerala galeriu najradsej by som lahla pod noze uz zajtra, zatial ticho zavidim :D

AJKA tak to tu budeme čakať spoločne, ja tiez idem februar - marec zatial nemam presny termin.

jankamichal

carina

tak sa tesime s tebou a super,ze si spokojna...tak nech sa ti rany hoja co najrychlejsie a co najlepsie...priebezne pis ako sa citis...mna to caka 19teho,takze uz coskoro..a ako si sa citila tesne po opke?spala si ci ako si to prezivala?