Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Bianca1236

carina gratulujem :) a neboj to som mala aj ja, prve dni, ze ma to tahalo do lahu, v sede ma to vsetko palilo a stipalo a nebolo to dobre. ale iba tyzden som to citila.
to so vstavanim je diskutabilne, ja som sa tiez tak pod kolena drzala pri dvihani, inak to neslo. ale to az po prvom tyzdni, dovtedy som sa nehala dvihat pre istotu. predsa to boli velke peniaze nepokazim si to nejakou hlupostou.
tak sa pekne hojte baby, je super ze tolko krasavic tu bude pobehovat :) juj zavidim vam ze mate take krasne aj bradavky, tie moje nikdy nebudu ako z katalogu :( ale za to moze priroda. uz pred op boli nafigu

Lia86

Baby, pozor, nesmiete sa tahat rukami, bo napinate prsne svalstvo a mozu sa vam pohnut silikony, lepsie je ak je ta moznost zapriet nohy o celo postele a potiahnut sa brusnymi svalmi... Ja som si tiez pomahala v nemocnici sposobom ze som ruku zahakla pod koleno, ale mi to zakazali...

diamond26

carina

Na druhy den ako som prisla domov mi lahnut a vstat pomala sestra..len mi podala ruku a na ten dalsi som uz sama..nechcela som vkuse otravovat :) ja som sa chytila pod kolenami alebo teplakov a za tie sa tahala ked som si isla sadnut a v pohode mi to islo :)) vyskusaj :)

Lia86

Blondgirl007,

No najhorsie je to cakanie, ja som mala to stastie ze som dostala termin 3 tyzdne po konzultacii, tak som poriadne nemala ani kedy chytat stres paniku :) Drzim paste nech ti ten cas rychlo ubehne:) kam ides a ake si ides davat?

Daisynka

Leus

A ake si ides dat ? My sme sa este presne nedohodli lebo mne navrhol aj aj ze ja budem mat kazde pekne zevraj :))) len to uz je namne ci ich chcem skor gulatejsie alebo nenapadnejsie anatomy ale asi dam anatomi lebo aj co kukam foto pacia sa mi viac ked je ten prechod taky plinuly.Som si snim dobre pokecala :))) ja som chcela o tyzden skor opku ale bohuzial uz nemal volne lebo mne sa vrati 15 frajer zo zahranicia tak uz som ich chcela mat trosku zahojene takto pride rovno ked pojdem na kontrolu po tyzdni :)) ale uz sa neviem dockat :)