Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

davidoff

manula

ďakujem za pochvalu a keď budem mať prská také pekné ako Ty, bude najspokojnejšia. Ináč tá podprda pooperačná je hrozná, bolia ma z nej rebrá :( Dúfam že aj mne ju doktor dovolí po 3 týždňoch dať dolu a len na noc ďalšie 3 týždne dávať, lebo tá podprda je hrozne tesná.

zuza123

manula

Dakujem pekne za vycerpavajucu odpoved,tak si teda kupim ked hovoris neaku sportovu a uvidim co mi povie Cerven v piatok. a tebe ako sa dari?

manula

zuza123,
Zuzi ahoj, no mne ked som bola na stichy povedal, ze po 3 tyzdnoch od OP mam nosit tu upachu len na noc dalsie 3 tyzdne a nosim take nevystuzene,alebo jemne vystuzene s kosticou, ziadne push up este..alebo len take latkove sportove si kup..inak mam aj v galerke jednu podprdu co nosim, nevycpata,ale je taka pevna..s kosticou je asi lepsie mat,lebo to aj drzi ale kosticu vraj treba upravit,aby kopirovala tvoje prsia..inak ja aj teraz cez den nosim,ked som doma tuto stahovaciu,lebo vacsina kamosiek to mala nosit vkuse aj 6-8 tyzdnov aj cez den, a uz mi tak nevadi ako predtym tak ju mam, neublizi,skor pomoze a nic tym nepokazim..bez podprdy som malokedy zatial..

manula

carina, ja budem mat 6 tyzdnov po opke teraz v sobotu a uz ani neviem, ze som bola..spim na boku, dviham maleho, vsetko je ok, len sem tam nieco zacitim..este su sice pevne a nie makke,ale je to ok..a chcela by som zacat cvicit od buduceho tyzdna, som zvedava ci budem nieco citit, lebo aj dnes som sa predklonila prudsie a akoby sa mi prelialo nieco v jednom prse :) este urcite to nie je celkom fit ,ale da sa, aj jazvy su celkom pekne..a dvihaj sa opatrne, len kolko zvladnes a fakt bez ruk..neboj, na stichoch ta rozopnu a vsetko si uvidis :)

manula

carina, supeeeeer, tesim sa s tebou :) a vitaj!!!

davidoff, ty si proste neskutocna, aky si mala pozitivny pristup k tomu pred opkou o to teraz lepsie a skvelo zvladas! vedela som, ze to bude taketo s tebou, palec hore a rychle zotavenie !!! :) psychika je TOP a potom ide vsetko omnoho lepsie :) a boelst takmer ziadna :)))))))))

Bianca1236

zuzka ja mam vstrebatelne, tak mi len odstrihnu tie trciace nitky a to az v pondelok. podprsenky obycajne sportove nosim ked sa mi perie ta obludna. ale katkalopatka tu posielala linky na akesi dobre sportove. treba si kupit kvalitnu, tiez rozmyslam nad novou. a natieram si jazvy s contractubexom ci ako sa to vola

Bianca1236

zuzka ja som uz vyse tri tyzdne po, a obliekala som si cez hlavu uz po prvom tyzdni, ale to tak ze som nedvihala ruky len som to cez otvor na hlavu nejak natiahla a vyzliect mi pomohli sestricky na kontrole. ale odvtedy to ide ok. a ja mam aj modelaciu tak to mam obmedzenejsie pohyby. to prave prso ma bolelo viac od zaciatku, a myslim si ze preto, lebo hned po op som viac hybala pravou rukou lebo v lavej bola infuzka. tak som to asi prehnala. ale nic dramaticke to nie je. len akoby ma spodny rez tahal, a okraj prsa je bolavy ako z modriny.
carina tak sa dvihaj ako ti to ide, a presne ako pises, iba ked neboli. to pocitis pokial mozes. neboj kazdy den budes mobilnejsia sama sa zacudujes :)