Cauteee
zuza123 aj mna ta podprda trocha tlaci na ramene, este vydrzim do stichov 19ho a potom im poviem nech mi oblecu druhu, dnes mi kamoska doniesla nahradnu ale nechcem sa sama vyzliekat sa bojim, kazali neotvarat, tak nerusam
davidoff ja sa tiez velmi tesim ale nemam az taku velku radost ako ty, lebo som si ich este nevidela, mna otvoria az na stichoch. bola som v poprade operovana ale nevadi ja vydrzim.
inak baby, to je normalne, ze väcssinu casu chcem lezat? sediet vydrzim len chvilku a potom zacina palit, stipat a idem radsej lahnut. dnes som si kupila caj na spanie, lebo prva noc doma bola velmi zla, vcera som uz spala ok a na klinike po opke, to bolo take vselijake.
celkovo mi je ale dobre
tie ktore chcete vediet, ci sa bolesti po prebrati daju vydrzat, tak jasnacka, prave vtedy su najmenej cititelne. vsetko je fajn, da sa to, ved ked vam doma pomahaju, tak to ide. a kedy ste zacali same vstavat z postele a aj si lahat? lebo mam 4ty den ale potrebujem rovnaku pomoc ako ked som dosla domov. stale sa chcem smiat, so segrou niekedy zacneme a potom len nariekam a nariekam, aj na telku si musim davat pozor, vcera pri particke som sa tiez neovladla, komedie radsej nebudem pozerat. boli to potom velmi, ja som taka siska :)))