Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jajka555

davidoff
blahozelam cickana s novym nostekom :))) takze si uz ako vymenena, super pocit, vsak?? nech sa ti to vsetko rychlo zahoji, tesim sa na fotocky :))
carina, ja som si prvykrat sama sadla druhu noc, musela som lebo som myslela ze pridem o chrbat a tiez som si pomahala rukami tak ako to tu baby pisu, chytila som sa pod kolena a tak to slo.
zuza123, ako sa mas po opke? ked si spominas davali sme si rovnaku velkost tak som zvedava ako si spokojna :))
bianka1236, ako sa mas? chrbat uz lepsie? ja som uz dva dni makala v praci a na moje prekvapenie to celkom slo :)) len ma trosku pichalo v pravom prsniku a pod pazuchou, ale inak pohodka :) a ani nikto si nic nevsimol, takze som sa zbytocne obavala :))

Bianca1236

janica alebo skus chirmed v kosiciach alebo Tršku, ten tu ma tiez pekne prace. Červeň je najlepsi, ale aj ma najvacsi naval. by ma zaujimalo ako to vie vydrzat, tolko prace, cestovania atd...

zuza123

dakovna

Hlavne nezufaj ,ono sa to niekedy velmi posuva,len treba sestricku poprosit,ze keby niekto skor vypadol ,nech ti da vediet.Naozaj sa to stava ,ze sa ti to posunie skor aj o 3mesiace nebooojjjj

zuza123

janica

Ja si myslim ,ze by si tam mala zavolat,za to nic nedas.U Cervena je to nevyspytalne.Mna objednal na konzultaciu za 3 mesiace a na operaciu potom za 5 mesiacov neviem ci som mala stastie,ale je to fakt o nahode.A ked si s Piestan tak sa skus pytat do Pezinku aj tam operuje,tak cauko

janica25

dievcence chcem sa len teraz telefonicky objednat do BB dr.cervenovi neviete mi povedat ako dlho sa na to caka lebo som pocula strasne dlhe terminy.A neviete mi poradit este neakeho dobreho plastic.chirurga? som z piestan ale kludne hoci aky na slovensku.

dakovna

Caute baby, som tu konecne po niekolkych dnoch. Dnes by som chcela poslat foto PRED, na mail Barborke. Snad to stihnem, bo nemam este tam pristup. Tisko zavidim tym, co uz maju nove prsia, ale blahozelam a prajem skore zotavenie. Musi to byt super pocit. Neviem, ci sa toho ja niekedy dozijem. Konzultaciu mam 24. februara a citam tu, ze niekto, kto mal v marci, dostal termin opky az na rok 2012 v BB. No to tak dlho nechcem cakat :( Vobec nemam predstavu kolko ml chcem. Spolieham, ze ked doktor uvidi tie moje navrhne mi pre mna vhodnu velkost.
blondgirl007, preco si si ako druhe po BB, vybrala prave PK? U ktoreho doktora ides mat opku??

blondgirl007

Lia86 ja som bola nakonzultacii v maji a dostala som termin na marec 2012 v bb. lenze medzitym ma chytila panika a stres:P ze nespravna velkost atd atd, ved to vsetky pozname:) no a tak som isla este do pk na jednu konzultaciu a pan doktor bol taky mily a zlaty, pekne mi este raz vsetko vysvetlil a nakoniec som pochopila vela veci uplne inak ako na zaciatku:) povodne som mala mat 350ml a toho som sa bala, ci to nebude velke..ale nakoniec som objednala 400ml, povedal mi predtym ze to tam mozeme dat:) ale mam svoje take dvojky pevne a priznam ze aj pekne celkom:) a pacia sa mi take ake mas ty alebo barborka...a manula juuuuj:)

tak nakoniec som sa tak bala ze budu velke a isla som do vacsich, lebo aj doktor povedal ze u mna to nebude taky skok ze nic a zrazu prsia, ze si rychlo zvyknem a budem vymyslat ze viac:) a ja viem ze by som vymyslala:)))

opku budem mat v pezinku a uz aj viem ze idem prva, takze ziadne cakanie dalsie a rovno sup sup do toho:)

davidoff

janica25

ahoj, fotky nemám, lebo len včera som prišla domov a pofotím sa keď mi dá dole dlahu z nosa, to bude asi 21.10, kedy mi bude aj štichy spod pazuchami vyberať. Potom určite pofotím a pridám do galérky aj prsia a aj nos ak budem môcť ak mi to barborka dovolí, čo spravuje galérku, lebo predsa len toto je galérka o prsiach. Ak nie, pošlem Ti ich potom do e-mailu. A doktor mi dal 350ml

janica25

davidoff
Sme rovnako teda mna to este len caka tiez uz chcem 2 naraz nos aj prsia.Aj mas fotky ako mas spraveny nos co ti na nom robil?Ja chcem zrezat kost a rozmyslam aj nad spicom nosa neako skratit alebo co.Prsia si vyberam medzi velkostou cí 300 al 350.budes posielat aj foto?Som velmi zvedava