Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

gossip_girl

davidoff,
som rada, ze si taka plna optimizmu a energie, ja by som toho aspon trochu potrebovala :( Super ze uz to mas za sebou :) a urcite aj prsia budu nadherne, lebo sa mi zda ze dr. ich robi stale krajsie a krajsie :)

baby som zvedava na tie co si davaju 300 ml :) nech viem porovnat ze ake asi budem mat, teda ked sa raz dostanem na rad.

davidoff

baby

ďakujeeeeeeeeeeeem za podporu, som úplne v pohode, nos vôbec ale vôbec nebolí :) Iba chrbát a prsia tiež nie moc, skrátka najviac chrbát ale dala som si ibalgin 400 a je to super. Teším sa keď pošlem fotku do galérky, čo na mňa poviete, ja sa sama sebe veľmi páčim :))

bianca003

davidoff gratulujem .... bože ako to letí baby vás je už tolko v tej galérii :-)) už nečítam tak pravidelne a gratulujem vám všetkým čo mate po a tie čo mate pred držím palce ja som už skoro 4mesiac po a všetko super ( klop klop)

nelinka22887

si asi prva co si dala obe "veci" naraz :)))) máš môj veľký obdiv ale vela robi aj psychika vsetko :))) ked ja mam asi viac strach z nosa ako z prs, no neviem ale hned by som si dala, ale ja musim pockat este rok na poistku :)))) az potom a teraz by som si aj nos dala ale cakaju ma statnice mam co robit, velmi sa tesim na fotky :)))) oddychuj, skore uzdravenie, nech si za tyzden fit :) ale ty si uz teraz :))) chrbatik nech ti niekto pomasiruje ak moze aspon zlahka :)

davidoff

baby

je mi relatívne dobre, len som ako by ma prešiel kamión, iba chrbát ma bolí, prsia cítim, ale je to v pohode, čakala som horšiu bolesť, včera ma operovali a už aj ťukám do PC. Takže pohodička a ten nos? Mám opuchnuté oči podliate krvou, tak si ma viete predstaviť. Ale pán doktor je super človek, ja keď som sa s ním ráno stretla, išla som hneď prvá na sálu o 8.30, urobil na mňa taký dojem, že ja som mu úplne verila. Aj sa ma pýtal, aký si predstavujem ten nos, ale ja som mu povedala že to nechám na neho a viem, že ho budem mať pekný. Je to PÁN doktor ozaj, klobúk dole, niečo z neho vyžaruje, taká charizma.... A sestričky, tie sú úžasné v Novamede všetky, milé, príjemné, skrátka som rada že som podstúpila tieto dva zákroky naraz a mám pokoj :) Mám 350ml anatomické, rez pazuchou a pod sval a keď som si ich ráno videla, ostala som v nemom úžase, lebo sú krááááásne a ja sa teším na život s nimi :))

zuza123

caute baby

uz som tu ,citam ,ze ste nelenili vsetko som si spat precitala.Som rada ,ze ste vsetky o.k tesim sa.Uz to mam aj ja za sebou ,dnes je to uz 7den po opke a je mi fajn .Keby ma tak strasne netlacila ta podprda na lavom pleci ,tak ani neviem ,ze som niekde bola a teda samozrejme tie krize,hrozne