Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

blondgirl007

dakovna

idem k doktorovi cervenovi, on robi v novamede v bb, ale jednu sobotu v mesiaci operuje aj "lahsie" pripady v pezinku v IEM...neviem co vsetko vies:)

tym "lahsie" myslim ze ziadna modelacia, len vkladanie implantatu.

a preto pk,lebo tam sa skor uvolni termin a davaju tam aj skorsie terminy ako v bb a mam to aj blizsie:)

carina

dakujem baby za odpovede
zuzi, takze ty uz v piatok ides na stichy? potom napis ake to bolo, ci bolelo a tak...ja si ich totiz az na stichoch uvidim prvykrat, teda dufam, ze ma rozopnu. aj ja mam 445ml ako ty, len ty mas okruhle a ja anatomy. joj taka som rada, ze sme dali tie väcssie, v tej podpire sa mi zdaju take normalne ako keby mi take od prirody mali narast, no dufam, ze nedostanem sok, ze teraz su len take stlacene a potom na mna vyskocia dve balony hehe. ale nie, normalne sa zdaju.
aj ja som sa tak dvihala, ze pod koleno zahacit aj som sa teraz trocha zlakla, ked ste napisali, ze sa moze pohnut pri napinani prsneho svalu. ale tak zas som sa nedvihala z lahu ale z polosedu, mna ked bars boli, tak sa netaham, len ked to ide bez bolesti.a trosku sa hybat chcem, lebo aj sestricka mi vravela, ze nech hybem rukami, lebo sa mi to zapali, ze mali jednu, co im prisla po desiatich dnoch na stehy jakeby zisla prave z operacneho stola, ze to nie je dobre.
manula a ty si uz kolko po opke? ako sa hojis, ja som vas asi tyzden pred op necitala, lebo som toho mala strasne vela, tak som trocha mimo, co sa tu udialo a co nie.

zuza123

baby

Prosim vas ,v piatok idem na stehy,aku podprsenku budem moct nosit potom? Pisete tu o sportovych podprdach alebo aku si mam kupit? Kolko po vybrati stichov musim este nosit tuto hroznu kazajku? Diki za odpovede

Bianca1236

ahoj jajka aj som na teba myslela :) tak fajn uz sa zabehavas do normalneho zivota :) aj ja uz ok, tiez ma prave pobolieva a na vonkajsej strane akoby som svalovicu mala. no a co kolegovia? vsimol si niekto nieco? :)

dakovna

janica25, ja som volala min. tyzden do BB Mudr. Cervenovi a objednali ma na konzultaciu 24. febrara.
Ak chces ist k nemu, volaj cim skor, lebo skorsie terminy nemaju.