dakujem baby za odpovede
zuzi, takze ty uz v piatok ides na stichy? potom napis ake to bolo, ci bolelo a tak...ja si ich totiz az na stichoch uvidim prvykrat, teda dufam, ze ma rozopnu. aj ja mam 445ml ako ty, len ty mas okruhle a ja anatomy. joj taka som rada, ze sme dali tie väcssie, v tej podpire sa mi zdaju take normalne ako keby mi take od prirody mali narast, no dufam, ze nedostanem sok, ze teraz su len take stlacene a potom na mna vyskocia dve balony hehe. ale nie, normalne sa zdaju.
aj ja som sa tak dvihala, ze pod koleno zahacit aj som sa teraz trocha zlakla, ked ste napisali, ze sa moze pohnut pri napinani prsneho svalu. ale tak zas som sa nedvihala z lahu ale z polosedu, mna ked bars boli, tak sa netaham, len ked to ide bez bolesti.a trosku sa hybat chcem, lebo aj sestricka mi vravela, ze nech hybem rukami, lebo sa mi to zapali, ze mali jednu, co im prisla po desiatich dnoch na stehy jakeby zisla prave z operacneho stola, ze to nie je dobre.
manula a ty si uz kolko po opke? ako sa hojis, ja som vas asi tyzden pred op necitala, lebo som toho mala strasne vela, tak som trocha mimo, co sa tu udialo a co nie.