Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

solnicka

silvik

Ahoj silvik chcela by som sa ta opytat na nazor tusime ze ty pracujes v lekarni alebo tak nejako...ked som bola mladsia tak som bola chudokrvna a bravala som aj lieky ale teraz som uz dlho nebrala a ani neviem ako to vyzera s tym hemoglobinom u mna....operaciu mam mat 7.nov u doktora cervena s tym ze mi budu robit predoperacne v ten den rano...jedine co mi sestricka povedala ze si mam zistit hemoglobim leboze ak bude pod 110 tak ma nebudu operovat... zijem v UK a ked som sa bola opytat doktora ci mi nespravia testy tak sa mi ujo doktorko len pozrel do oci a opyatal sa ma na menstruaciu a ze vsetko je ok a ze mi nebudu robit testy lebo ze to je zbytocne lebo vyzeram ok!!!!neuveritelne tak som si aspon kupila zelezo 15mg a teba sa chcem opytat ze ci to je dost a ze ci my to moze pomoct keby ze som stale chudokrvna?
Stale ale budem sa domahat krvnych testou ale kebyze nepochodim potrebujem vediet ze co si o tom myslis alebo niekto kto tu robi sestricku ci mi nevie poradit....Vopred dakujem....som z toho na nervy..

blondgirl007

Lia86 a ake si mala svoje povodne? a nejake miery? urcite si to tu velakrat pisala, ale zas sa tu hrabat v tych strankach :P no niektore fotky co tam mas tak wuaaaaaaaaaa :D bombaaa :)

dadulienka8285

kocky mne sa uz prekladala op 2krat a dnes mi volali od dr. Cervena ,ze maju volny termin na stvrtok tak hura idem 13.10.:)))drzte palce dr. mi bud da 290ml alebo 320ml nagor cogel stredny profil

Petra 10

janika1531xx USG prsníkov nieje potrebné ale záleží na doktorovi čo ti povie a samozrejme by si mala mat prsia v poriadku.Ja som mala kontrolné sono pred rokom a povedal že to nevyžaduje.