Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jajka555

zuzka, podprdu sa snazim nosit takmer vzdy, okrem toho ked si ju periem, vtedy mam normalnu alebo som bez, lebo v normalnej sa zle citim a sportovu mam len malinku doma. sprchovala som sa asi po tyzdni, uz ani neviem :)) ale este som mala stehy, mne lekar dovolil aj skor sa sprchovat, len som sa bala

jajka555

bianka1236
setri sa :)) ja dviham ruky uz celkom v pohode, rovno uz viem pekne dvihnut, ale do stran ked davam ruky, tak len do vysky ramien. uz si viem aj obliekat veci v pohode cez hlavu, s vyzliekanim je vacsi problem. a neboj, ked sa ti tie ranky zahoja bude to aj lepsie vyzerat. aj mne sa pomalinky usadzaju prsia, trosicku som si to vcera vecer vsimla, ale ja som rada kvoli tomu hornemu okraju, ze sa to pomaly zlepsuje :))

zuza123

jankamichal

ja som na RTG pluc bola a tiez som musela pockat na vsetky ostatne vysledky a s nimi az internistovi,takze myslim ze je to O.k

davidoff

manula

ďakujem :)) teším sa na výsledok, už sa neviem dočkať keď ma doktor rozbalí aj nižšie aj vyššie :))

jankamichal

ahojte zienky
vsetkym,ktore mate opky za sebou gratulujem a dufam,ze sa vam budu prsicka hojit co najrychlejsie a co najlepsie..
chcem sa vas opytat ked ste behali po vysetreniach, boli ste aj na RTG pluc a priedusiek?lebo ja som bola dnes na krv,moc a ze vybavim aj internistku,ale povedali mi,ze na internne mozem ist az ked budem mat snimky a vysledky z krvy a mocu..aj ked to v tom papierku nepisali,tak ma na snimky poslali...len ci som dnes pol dna nebehala zbytocne

manula

zuza123,
dakujem dobre sa mi dari a prsa maju uspech :)))) ja by som mozno aj vacsie ale prijala ..:D

davidoff, s tvojim pristupom urcite mat budes a nielen prsia,ale aj exkluzivny nostek :)))

zuza123

jajka

Ano,ja mam vysoky profil.A nosis tu podprdu stale,alebo ju mozes s neakou striedat?Sprchovala si sa prvy krat cela az po stichoch?

Bianca1236

jajka aj tak dobre, aspon sa nestaraju ked nevedia :) prsia mam fajn, trochu sa usadzaju, co by nemuseli, lebo ak klesnu este viac budem tam kde pred opkou :( a bradavky su take ake su.. no s tymi nic nenarobim, to je taky typ ze ked nestoja mam hladke prso. wrrr jeduje ma to. ale inak pohoda, nebolia, len asi mam svalovku lebo som vcera uz take 5kg veci dvihala ale radsej som prestala. ako uz dvihnes ruky?

jajka555

zuzka, ja som po stehoch uz tyzden a stale nosim tu pooperacnu, a mam ju nosit este mesiac urcite. ja som si uz na nu nejak zvykla :)) ano, mam aj ja ES 450ml, ale stredny profil, ty mas tusim vysoky, ze?

jajka555

bianka1236
som rada, ze sa uz mame super :))) a ako prsia? menia sa nejako? mne sa zda ze sa trosilinku zacinaju usadzat, takze sa tesim :) a nikto si nic nevsimol, nosime v robote take anti sexi bluzky a v kombinacii s tou nasou podprdou to velmi nevidno, ze su velke :)) takze som sa vyhla vsetkym klebetam :))