jazz24
som rada, že si to so mnou prežívala, ja zase viem čo ideš prežívať Ty. Aj Teba tak očaril doktor ako mňa. On je taký príjemný, kľudný a má neskutočné vystupovanie, tiež som ním bola nadšená, je to taký kľuďas, presne môj opak, asi preto mi tak sadol. Protiklady sa priťahujú hahaha :) Ja som taký šarkan, behám-lietam, rýchlo rozprávam, vybavujem, ja som úplne iná ako on. Urobil na mňa velký dojem a teším sa normálne na neho v piatok :))
Presne tak, nie si horšia, jasné že to zvládneš a budeš v pohode. To dýchanie ústami je síce trošku obťažujúce, ale len zo začiatku teraz mi to už ani tak nepríde, dá sa to v pohode, za chvíľu si na to zvykneš a už sa tým viac nezaoberáš. Po prebudení som vôbec nezvracala, aj som išla normálne sama na WC, inak tie podliatiny sa mi urobili pod očami ale dnes mi už pekne oči odpuchli, takže už je to lepšie. Beriem aescin, to je proti opuchom a krvným zrazeninám, takže asi to aj pomohlo. Prsiská mám riadne, ale to mi tiež odpuchne určite a výsledok bude dobrý. Radšej budem mať trošku väčšie, ako trošku menšie :))