Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

davidoff

jazz24

Áno aj ja mám wobenzym kúpený až 800 tabliet, ale že stačí polovicu brať a doktor Červeň hovoril, že si to nemám dávať až na 3 deň od operácie, lebo to môže spúšťať to krvácanie, čiže od dnes som to začala brať :) Ja som mala implantáty TMM2, neviem aký je v tom rozdiel, Ty TMM3, ale myslím že to je veľmi podobné a aj ja som bola prvý krát v narkóze, som si myslela že sa budem trošku báť, ale hneď ako ma odviezli na sálu a dali narkózu do 30-tich sekúnd som o sebe nevedela. Nemáš sa čoho báť, určite to zvládneš a čo chvíľa budeš cickaňa :)))

manula

jazz24,
tak ty mas uz teraz krasne prsia, dobry zaklad, z toho bude prenadherne a k tomu pan doktor cerven...neskutocneee budu ..:)))

jazz24

davidoff

Tak to je super , že Ti už odúpchajú tie oči..asi je naozaj dobrý ten aescin..ja sa chystám užívať aj wobenzyn..nech som čím skôr fit:) aby som už vyzerala normálne na vianoce:))
Tie prsia budeš mať kráásne, veď ani sa nič iné nedá čakať, mala si super základ:)Aj ja som taký šarkan:))
Ty si bola teraz prvý krát v narkóze? Ja som nebola ešte nikdy, som taký trošku bojko:))Ale zvládnem to, ved som už velkáá:))
A implantáty máš tiež tie MATRIX TMM3?

Tešíím sa na fotečky:))

dobre sa vyspite TY aj všetky baby čo sú PO.. vlastne všetky kočky tu..len tie čo sú PO to majú v noci asi horšie na tom chrbáte stále:)

carina

neviem kto sa pytal na tie predoperacne, uz zacinam byt unavena, len tak rychlo citam a tesim sa do postele, zacina pichat v chrbte
tak ja som nemusela k internistke s nicim len s vysledkami krvi ani moc netrebalo
majte sa babenky, zajtra sa ohlasim ako mi je ;) dobruuu

davidoff

jazz24

som rada, že si to so mnou prežívala, ja zase viem čo ideš prežívať Ty. Aj Teba tak očaril doktor ako mňa. On je taký príjemný, kľudný a má neskutočné vystupovanie, tiež som ním bola nadšená, je to taký kľuďas, presne môj opak, asi preto mi tak sadol. Protiklady sa priťahujú hahaha :) Ja som taký šarkan, behám-lietam, rýchlo rozprávam, vybavujem, ja som úplne iná ako on. Urobil na mňa velký dojem a teším sa normálne na neho v piatok :))
Presne tak, nie si horšia, jasné že to zvládneš a budeš v pohode. To dýchanie ústami je síce trošku obťažujúce, ale len zo začiatku teraz mi to už ani tak nepríde, dá sa to v pohode, za chvíľu si na to zvykneš a už sa tým viac nezaoberáš. Po prebudení som vôbec nezvracala, aj som išla normálne sama na WC, inak tie podliatiny sa mi urobili pod očami ale dnes mi už pekne oči odpuchli, takže už je to lepšie. Beriem aescin, to je proti opuchom a krvným zrazeninám, takže asi to aj pomohlo. Prsiská mám riadne, ale to mi tiež odpuchne určite a výsledok bude dobrý. Radšej budem mať trošku väčšie, ako trošku menšie :))

zuza123

jankamichal

Ja som bola na opke pred 9 dnami,takze uz to mam za sebou .Neboj sa vsetko bude v najlepsom poriadku,na nic ine ani nemysli.Drzim ti palce

jazz24

davidoff

dakujem, si strasne zlatá:)) no asi som silnejsia, ja mám 172 cm, 55 kg a pod prsiami 70:)výsledný obvod hore má byť 92cm, ale aj boky mám 92 tak snad to bude súmerné k postave:)Inak doktor je super, ja som bola po konzultácii úplne očarená z neho:)a ako Ti bolo ked si sa prebudila?Nezvracala si?To dýchane pusou,je nepríjemné,že? A tie opuchy Ti, zmiznú za ako dlho? Držím ti palce, nech sa ti všetko rýchlo a krásne hojí:)Som s tebou dosť prežívala, ked si tu písala,že ideš, som stále pozerala, či si už napísala,že si po a ako sa cítiš:)Ja sa už nesmierne tešíím,trošku aj bojím , ale všetky to prežili a vydržali, a ja nie som horšia:))hlavne, že budem mať krásne prsia a malý a rovný noštek:)

davidoff

jazz 24

ten základ Tvoj som si kukla v galérke a máš ho podobný ako ja. A neboj sa väčších, isto si silnejšia ako ja a mne doktor Červeň dával 350 ml anatomické a to mám 170cm, 50kg a pod prsiami mám len 65 cm. Tak sa neboj tých 410ml, keď ja taká palica mám 350ml. Tak to ideme mať rovnaké. Aj mne zmenšoval nos a prsia zväčšoval, držím Ti palce, je to úplne v pohode. Nos absolutne nebolí a prsia sa dajú v pohode zvládnuť, vôbec sa nemusíš báť, len sa teš na tú zmenu. Ja som konečne šťastná, to neni ani pravda, že to mám už za sebou, určite budeš spokojná neboj nič. Ja som veľkosť pŕs a aj nos nechala úplne na ňom. Budeš mať pekné prsia, ten základ máš pekný. Potom pridám fotky, aby si videla mňa, keď pôjdem na vyberanie štichov a z nosa, keď mi dá dolu dlahu, to bude 21.10. Teraz som ale ako keby ma kamión zrazil, pod očami samá modrina :))) sa na mne s mužom len smejeme, aj si ma pofotil aká som kočka :))

jazz24

ahojte baby:)

som tu nová, ale čítam Vás už dlhšie a tiež pozerám galerku:)
Gratulujem babám čo to majú za sebou,a dúfam ste a aj budete spokojne)Mňa to čaká 3.12 v Pezinku,bude ma operovať pán doktor Červeň a bude mi robiť 2 zákroky naraz zmenšovať nos a prsia samozrejme zvacsovať:))ako aj tebe davidof, ty to zvládaš excelente,klobúk dole:))dúfam aj ja to budem aspon z polovice tak:)Ide mi dať 410 anatomické, rez pod prsníkom.Doktor povedal,že mi môže dať aj gulaté aj anatomické,ale viac sa prikláňal k anatómom, tak samozrejme som to nechala na nom..Chcela by som poradiť ohľadom veľkosti hned ako ma zbadal povedal , že 375 a asi videl,že sa mi máli tak povedal, že môžeme aj 410:)Len sa teraz bojím, či to nebude príliš, lebo ked sme sa rozprávali o mojich predstavách,tak som mu povedala, že sa nebojím vacsích..ak budete mať čas skúste mrknúť som v galerke, že čo by z toho mojho základu mohlo byť..Dakujem..

jankamichal

zuza123

dakujem za info, tak som rada,ze som nebehala zbytocne..ja sa len modlim,nech mam vsetky vysledky ok, lebo presne o tyzden mam opku a bola by som nera..da, keby sa mi to posunie...tak drz palce..ty uz mas opku za sebou?