Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuza123

davidoff

no vidiiiiisssss,to je super,ale ked ti mozem poradit ,posli muza kupit Konsku mast hrejivu -teda to ti mozem povedat ,ze ta je uplne super a nedavajte si to malo ale trosku viac a uvidite-super,nech sa ti polavi paaaaaaaa opatruj sa

zuza123

carina

Prosim ,precitaj si co som napisala davidoff a skus to aj ty, uvidids bude to ovela ovela lepsie.Treba ten chrbat natierat a nie uplne ze na tenko-cely chrbat a aj zaciahnut medzi lopatky popod tu podrsenku.Ja kym som to tak nerobila,myslela som ,ze tie prve dni umriem na chrbat,,,,,neboj bude to fajn

davidoff

Bianca1236 Zuza123

ďakujem, už ma manžel pomasíroval, mali sme doma len fastumgel, ale asi mi to aj pomohlo :) Muž je pri mne celé dni, takže som ho poprosila nech ma masíruje, takže dúfam že to pomôže, ďakujem za radu :) Takže po tom jednom týždni už to bude dobré, no to ste ma potešili :)) Lebo inak ma nič nebolí len ten hnusný chrbát :) Ale vydržím. zajtra to bude 4-tý deň, potom už len 3 a mám týždeň PO, takže len pekne vydržať, naozaj som čakala ale niečo horšie, čo budem musieť zažívať, takže stále je to v pohode :))

zuza123

BABY

Ked vam dali von stichy ,uz ste normalne zacali hore dvihat ruky doma vsetko bez obmedzenia?Alebo to si myslim zle?

zuza123

davidoff

Hlavu hore,za 4 dni uz ani nebudes vediet ze si na neakej opke bola-uvidis.Pocuvaj,rano a vecer pred spanim popros muza nech ti natrie poriadne chrbat s konskou mastou alebo s voltarenovou mastou a daj si na noc 400 ibalgin a bude to ovela lepsie. Teraz mas najhorsie dni ale za 4 dni to uz je super ,toto mna zachranilo. Ja idem zajtra do BB na stichy a denes som uz behala s vysavacom a varila som a v poho a to som stara paka oproti tebe tak hlavu hore paaaaaaaaaa

Bianca1236

ahoj davidoff to musis len vydrzat kazda sme tym presli, kym si zvyknes bude to boliet ten prvy tyzden. nech ti ho niekto trochu posucha a pomasiruje, to pomaha. vydrz to :) neboj ono to potom prejde. ja som mala prave tie prve tri noci kriticke, potom sa to zlepsovalo

engie100

LEUS
Ja tiež chcem absolvovať operáciu v Chirmede KE, mala som tam aj konzultáciu len sa neviem presne rozhodnúť akú veľkosť vybrať...(navrhol mi presne to čo tebe 300ml, nagor, stred. profil, okrúhle alebo 330ml).
Chcela som sa ťa opýtať či si dávaš robiť predoperačné vyšetrenia v Chirmede a koľko sa platí. Ňevieš náhodou čo zahŕna predoperačné vyšetrenie?)
ďakujem

davidoff

leila

predoperačné v Novamede ma vyšli 45 EUR.

BABY!!!!!

prosím vás, kedy ma prejde tá šialená bolesť chrbta??? Nikdy som na chrbte nespávala, len na bruchu a boku, to je z toho že nie som zvyknutá a kedy to prejde?? Nič ma nebolí len ten chrbát, v noci vôbec nespím. Tie čo máte PO aj vy ste to mali také hrozné s chrbátom? A ako rýchlo to prejde. Dnes som 3-tí deň Po.

janica25

ahojte dievcence tak dnes idem volat dr.cervenovi a som fakt velmi zvedava na kedy ma objednaju.Som 2mesiaca po kojeni a tak dufam ze by ma mohli objednat ked ta cakacia doba je fakt dlha a kym pridem na rad na konzultacku tak to uz bude aj pol roka po kojeni.Hadam to nebude ziaden problem ze by som mala este dlhsie cakat.neviete mi poradit lebo som velmi nedockava a chcela by som ich uz cim skor.

Jazz24
Aj ja chcem ist do pezinku kedze to mam blizsie som z Piestan.A ty si odkial?Ja chcem uz tiez naraz 2zakroky aj nos aj prsia.A co presne chces si dat robit na nose?