Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

diamond26

Manula

Ty uz spavas na boku ?ako to ?:))
..ja idem asi o tyzden na kontrolu po mesiaci ..to uz budem tak 7 tyzdnov po operacii som zvedava ci mi dovoli na boku spat :D aj ma to sem tam laaaka lahnut si na bok ale pokial mi to on sam nedovoli nebudem riskovat..bojim sa ze sa mi tam implantat posunie alebo nieco :O// :D

Aj tebe uz tak zmäkli prsia od opky ?uz mi idu dat aj k sebe trosku ale snad to pojde aj viac :D ..len v podprde to nejde...tie mi ani nesedia tak ich nenosiiiim ...chodim bez :-DD

leus

engie
akurat som bola na predoperacnom, u obvodnej krv a internista EKG, TK a nic ine!Neplatila som nic :)) Som zdrava ako repa a mozem ist na opku :)))

silviklh

ahoj SOLNICKA, tých 15mg staci,len by si k tomu mala papať vitamin C,to je velmi doležité!aby sa ti vstrebal dostatok toho železa.

Bianca1236

zuzi zatial nie, normalnu pracu budem mat asi az od noveho roku, a zatial sa staram o kone, ale k tym nemozem kym nebudem 100% fit, mohli by mi ublizit nechtiac

Bianca1236

zuzi uz som treti tyzden po, aj par dni, a je mi super. dnes uz aj ruky normalne dviham, prvykrat som si umyla vlasy v stoje a nie prehnuta nad umyvadlom. parada. uz aj spavam na boku (huraaaa) a je to ovela lepsie s chrbtom.
naozaj baby nebojte najhorsie mate za sebou ked ste po op, uz len masirovat chrbat a setrit sa, sem tam skusat ramenami pokrutit nech vam plecia nestuhnu lebo to bolo jak cert.
stale spavam v polosede, ale uz uberam podusky tak je to lepsie. juj taky krasny den isla by som nove prsia vyvencit :D ale este mi brnia a bradavky tahaju tak nejdem, by sa na mna ludia kukali keby som si zacala napravat podprdu... :)
davidoff ale klobuk dolu ako to ty super zvladas :) ja som prvy tyzden ledva 5 minut vedela sediet, nieto tukat do pc :)