Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nelinka22887

Jajka555
ahooooooooooooooooooojjjjjjjjjjjjj, ako??????? dufam, že si už celkom ok :)))) pozdravujem aj davidoff a manulu a všetky babenky pred a po opke :)))) mňa dnes bolí hlava ako koňa som v riti, migrena neskutočná...

jajka555

zuzka, bola som len v hypertescu, tam maju znacku F&F a maju jeden typ sportovej podprdy, bielu a ciernu, je aj teraz v akcii za super cenu 5,60 :)) tak nekup a krasne sedi a je pevna, co je supis :))

jajka555

carina
neboj, nerozleju sa ti :))) budu pekne stat, maximalne o trosku sa ti pohnu :)) a tie vyrazocky som aj ja mala na tvari, hned som si dala cistiacu masku a taky gel na drbaciky a preslo to po dvoch dnoch. teraz sa mi ale robia na pleciach, chrbate a mierne aj na prsiach, to asi ta narkoza z nas takto vychadza :)) telo sa musi po tom svinstve precistit

carina

caveloo baby
tak 6ty den a uz sa to da. Uz ani tabletky tak netreba, stacia mi tak jedna cez den, jedna na noc. Najhorsie je ranne posadenie sa, vtedy prsia bolia. Mna v podstate od prveho dna opky prsia nebolia, len pri pohybe/vstavani ich citim. Ako pisem, najviac rano. Ale len par sedund a potom uz to je normalizovane.Sem-tam bolo pichanie/palenie v pravej strane ale ako vravim, ked som si opät lahla a odpocivala, preslo. Napada ma pocit, ake to bude, ked mi tu podprdu rozopnu fuuu, neviem ci sa mi to bude pacit, nerozleju sa mi? :) asi to bude boliet trocha.
Dnes ma segra masirovala ale dlho nevydrzala :( uz nech pride mamca domov. Do pondelka si musim pockat. Chrbat sprosty. Zacinaju sa mi robit jebaky na tvari, to z tej mastnej pleti sakra.

jajka555

bianka, ako sa dnes mas? ja som uz behala po nakupoch s mamou a samozrejme, ked o opke nevie, tak som uz aj vlacila tasky, ale v pohodke, uz ma skoro nic neboli.
a kupila som si novu podpiru :))) aka som happy z toho, taku sportovu, lebo inu som ani nechcela, uz teraz myslim na posilku :)) takze vysledna moja velkost podla mojho dnesneho skusania je 75DD alebo 75E, obe mi boli dobre, ale kupila som si tu DD, lebo je taka tesnejsia a citim sa v nej ako v pooperacnej, pekne mi drzi prsia co bude pri cviceni super :)))

jajka555

diamond, manula
ja uz spavam asi 5 noci na boku a to som teraz tri tyzdne po opke. nejak som sa nezamyslala, ci uz mozeme a s dokym som o tom nehovorila.
ma tu niekto nejaku infosku od kedy sa moze spat na boku?

jajka555

davidoff
moja, ten chrbat je fakt na osalenie, mna to preslo asi tak po dvoch tyzdnoch, teraz ma uz len sem tam picha medzi lopatkami, vyspala som sa uz fajne poslednych tusim 5 noci, uz spim aj na boku, takze parada :)) ale mozno to budes lepsie znasat, u kazdeho je to individualne

davidoff

Bianca 1236

aj ja som rada že to takto zvládam, fakt ale každá to inak zvláda. Moja známa 2 týždne bola úplne K.O. Ale tak, že len ležala a nič nemohla robiť ani vstať. Ja tiež aj ležím, aj chodím, aj som na PC, ale nič iné nerobím a je to strašná nuda :)) Už nech mám aspon mesiac PO :)) Ten chrbát je omnoho lepší keď mi ho muž už druhý krát teraz pomasíroval :))

manula

diamond26,
jasne, ze uz spavam na boku, dokym ma to nepustilo, tak som to neriesila, uz to ide, tak myslim, ze si neublizim..uz vyse tyzdna to ide, mozno aj dva..a vsetko v pohodicke :) no o nieco zmakli,ale este to nie je ono, dam v pohode ich k sebe,ale este to nie je ako to ma byt takisto ako ty a podprsenky radsej nosim aj mi sedia mam pocit, nech mi tie prsia este nieco drzi..